Het Primagaz-systeem

Met propaangas geniet je van alle voordelen van gas in huis, ook al beschik je niet over een aardgasaansluiting.

Gasopslag

Aan de hand van je geschatte verbruik, je beschikbare ruimte en andere parameters kies je voor een bovengrondse tank, een ondergrondse tank of gasflessen. De expert komt ter plekke en geeft je gratis een vrijblijvend advies.

Inhoudsmeter

Controleer zelf de inhoud van je tank met een inhoudsmeter op je tank of een afstandsmeter in huis. Of kies voor een volledig comfort en laat het beheer van de inhoud van je tank helemaal over aan het geautomatiseerde systeem van Primagaz.

Verbruik

Voor gebouwen met meerdere woningen voorziet Primagaz aparte gasmeters. Zo heeft elke bewoner een perfect zicht op zijn verbruik en kan het verbruik van elke woning afzonderlijk worden gefactureerd.

MijnPrimagaz

Dankzij de gebruiksvriendelijke tool van Primagaz kun je orders plaatsen, je gegevens beheren en het leveradres wijzigen. De uitgebreide dienstverlening van MijnPrimagaz ligt steeds binnen handbereik als je ze nodig hebt.

Geniet van de voordelen van propaan bij jou thuis.

Vraag vrijblijvend advies

Een gasexpert licht je met plezier en geheel vrijblijvend de mogelijkheden en voordelen van propaangas toe. Geef je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Controleer je telefoonnummer even.

Controleer je emailadres even.

Het aanbod van Primagaz

Propaangas kan gebruikt worden voor de meest uiteenlopende energietoepassingen


Al het goede van gas

Altijd aansluitbaar

Veilig en betrouwbaar

Correcte verbruiksmeting

Extra diensten in jouw regio?

We bouwen continu extra diensten uit. Check via je postcode of we ook jou meer diensten kunnen aanbieden.

Primaservice is een totaalpakket op maat dat Primagaz met behulp van een toegewijd team technici uit jouw buurt aanbiedt. Zowel het plaatsen van nieuwe verwarmingsoplossingen als het onderhouden, herstellen en vervangen van je oude verwarmingsketel maken deel uit van het aanbod. Ontdek er alles over op www.primaservice.be.

De gasexpert van je regio brengt je met plezier en geheel vrijblijvend in contact met een lokale installateur die je verder helpt met je binneninstallatie.