Alle voordelen van propaan op een rijtje

Lage investeringskost

Bent u geïnteresseerd in een installatie op propaan, maar schrikken de kosten u af? Niet nodig! Primagaz biedt namelijk huurtanks aan, zodat u als klant niet hoeft te investeren in een tank.

Lees meer

Lage investeringskost

Energiebesparingstips

Dankzij deze 5 handige tips leert u thuis milieuvriendelijker om te gaan met energie. Dat komt niet alleen de natuur, maar ook uw factuur ten goede!

Lees meer

Energiebesparingstips

Propaangas versus stookolie

Propaan heeft hetzelfde gebruiksgemak en comfort als aardgas: 1 energiebron voor verwarming, warm water en koken. Overstappen van stookolie naar propaan? Doe het nu!

Lees meer

Groene oplossing

Met het oog op de toekomst wordt het steeds belangrijker om uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Kiezen voor een milieuvriendelijke energiebron is een groene stap in de richting.

Lees meer

Lage onderhoudskosten

Primagaz is verantwoordelijk voor het onderhouden van uw propaantank. U hoeft alleen rekening te houden met het tweejaarlijks onderhoud van uw gasketel.

Lees meer

Veiligheid

Elke gasinstallatie met tank, ketel en leidingwerk wordt geplaatst en aangesloten volgens strenge normen. Officiële instanties voeren de wettelijke controles uit. Veiligheid verzekerd!

Lees meer