08 juni 2017

Klantengetuigenis: Switch van stookolie naar propaangas

    Overstappen van stookolie naar propaangas
Benjamin verhuisde vorig jaar met zijn gezin naar een huis in een landelijk gebied, waar hij niet kon aansluiten op het aardgasnet. Omdat hij toch wou genieten van de voordelen van gas, koos hij voor propaan van Primagaz. Hij verving de oude stookolieketel door een gasketel en vertelt in een video hoe hij dankzij die keuze nu dagelijks geniet van het comfort van gas voor verwarming, warm water en koken.
Benjamin maakte via de website een afspraak met een adviseur van Primagaz, die hem de verschillende mogelijkheden uitlegde in zijn specifieke situatie. Hij koos uiteindelijk voor een oplossing met een ondergrondse tank omwille van het esthetische aspect, en voor een afstandslezer waarop hij vanuit zijn huis op elk moment kan aflezen hoeveel gas er nog in zijn tank zit. Samen met zijn gezin is Benjamin nog elke dag blij met zijn keuze voor propaan. 

Door de oude stookolieketel te vervangen winnen we heel wat plaats en hebben we geen last meer van de geur en het lawaai. Ook om te koken is propaangas ideaal. Met gas kan je veel preciezer de temperatuur regelen en het is beter voor het milieu.

Benjamin

   

   
In deze video vertelt Benjamin hoe hij dankzij propaan van Primagaz toch kan genieten van de voordelen van gas, zelfs zonder aardgasaansluiting.

Ben je benieuwd of jouw project in aanmerking komt voor een propaangasinstallatie? Doorloop dan onze handige module of neem direct contact op met onze gasexpert die je met plezier en geheel vrijblijvend de mogelijkheden en voordelen van propaan toelicht voor jouw woning.