Primagaz is de energieleverancier voor het verwarmen van de werfkeet, het uitharden van gietbeton of als brandstof voor machines.

Werfkeet

De centrale plaats op een bouwwerf is de werfkeet. Het is een onmisbare plek waar projectleiders en opzichters kantoor houden en bouwvakkers lunchen. Primagaz levert energie voor de werfkeet, zodat het een aangename ontmoetingsplaats blijft voor alle medewerkers op de werf. 

Gietbouw

Dankzij het hoge rendement van propaangasbranders kun je na het storten van beton snel starten met ontkisten, waardoor de volgende fasen in je bouwproces niet lang op zich laten wachten.  

Wegenbouw

Wegenwerkers staan altijd onder tijdsdruk. Asfalteermachines moeten 24 uur per dag klaarstaan voor gebruik. De gasflessen van Primagaz zijn altijd bij de hand. Gebruik Primagaz als energiebron voor je asfalteermachines en vertrouw op de onberispelijke logistieke service en een uitgebreid netwerk van flessenverkooppunten in geval van nood. 

Propaangas voor dakbranders

Voor de professionele verwerking van alle soorten dakbedekking is propaangas als energiebron uitermate geschikt. Afhankelijk van het verbruik en de benodigde hoeveelheid gas heeft Primagaz verschillende soorten gasflessen die in aanmerking komen. Met onze Gasflessen voor professioneel gebruik heb je steeds een betrouwbare en mobiele energiebron bij de hand!

Vraag vrijblijvend advies

Primagaz beschikt over eigen experts die je snel en met plezier de mogelijkheden van propaangas voor jouw bedrijf of organisatie toelichten. Laat je gegevens achter en de lokale expert neemt contact op met jou.

Gelieve je naam in te vullen.

Controleer je telefoonnummer even.

Gelieve je postcode in te vullen.

Controleer je e-mailadres even.