Propaangas van Primagaz is voor horecazaken een betrouwbare, veilige en milieuvriendelijke energieoplossing.

Centrale verwarming

Verwarm de ruimten van je horecazaak met centrale verwarming, efficiënt en veilig in gebruik. Gasinstallaties die gebruikmaken van propaan kunnen bovendien eenvoudig overschakelen op aardgas. Propaan als energiebron voor centrale verwarming is veilig, voordelig en betrouwbaar. 

Sanitair warm water

Voor horecazaken is warm water onontbeerlijk. Propaangas is een betrouwbare en veilige energiebron voor systemen die warm water produceren. Zo zijn onder andere gascondensatieketels, geisers of zonneboilers compatibel met propaangas.

Koken met propaangas

Koken op gas draagt bij veel koks de voorkeur. De temperatuur is makkelijk te controleren en dankzij de instant hitte wordt er minder energie verbruikt. Professionele toestellen zoals grote (stoom)ovens, gasvuren met verschillende pitten en sequentiële branders zijn verkrijgbaar met een aansluiting op propaangas. Als je voor een extra kookvuur op zoek bent naar een energiebron, zijn gasflessen ook altijd een optie. Primagaz heeft een uitgebreid gamma aan gasflessen, met een geschikte gasfles voor elke toepassing.

Ervaringen van klanten

Vraag vrijblijvend advies

Primagaz beschikt over eigen experts die je snel en met plezier de mogelijkheden van propaangas voor jouw bedrijf of organisatie toelichten. Laat je gegevens achter en de lokale expert neemt contact op met jou.

Gelieve je naam in te vullen.

Controleer je telefoonnummer even.

Gelieve je postcode in te vullen.

Controleer je e-mailadres even.