Ben je op zoek naar een energiebron voor de verwarming van je opslagruimte, voor productieprocessen of als brandstof voor vorkheftrucks?

Primagaz biedt voor elke toepassing een geschikte oplossing met propaangas of LNG.

Industrieel verwarmen

Moet de opslagruimte van je bedrijf over een constante temperatuur beschikken? Maak gebruik van infrarood-, warmelucht- of straalkachels met als energiebron propaangas. Goedkoop, milieuvriendelijk en betrouwbaar.

Propaangas voor LPG-heftrucks

Hou je logistiek in beweging met propaangas, de ideale brandstof voor LPG-heftrucks. Een heftruck op propaangas heeft een lagere uitstoot, werkt trillingvrij en geruisloos. De voordelen, een gezondere werkomgeving en efficiënt energieverbruik krijg je erbij. Afhankelijk van de grootte van je vloot en je bedrijfsterrein kijkt Primagaz welke oplossing voor jouw situatie het meest rendabel is: gasflessen voor heftrucks of een vulinstallatie op je bedrijfsterrein waar de heftrucks kunnen tanken. Lees er alles over onder Gasflessen voor professioneel gebruik.

Productie

Gebruik propaangas als energiebron voor het koken, stomen of bakken van je producten. Voor industriële processen waarbij je bedrijf jaarlijks minder dan 200 000 liter stookolie of 350 ton zware stookolie nodig heeft, is propaangas de beste oplossing. Bij een hoger volume biedt Primagaz een interessant alternatief aan in de vorm van LNG.  

Hoog energieverbruik

LNG is het ecologisch en economisch alternatief voor productieprocessen zoals stomen, koken, bakken of drogen met een hoog energieverbruik. Beschikt het aardgasnetwerk in je straat niet over voldoende debiet om je productie te ondersteunen? Voor je continue en systematische energievraag is LNG de oplossing bij uitstek.

Ervaringen van klanten

Primagaz-nieuws

Inhuldiging eerste LNG-installatie bij Belourthe

Op 8 september werd de eerste industriële LNG-installatie in België officieel geopend, bij onze klant Belourthe. Graanproducent Belourthe koos ervoor om zware stookolie te vervangen door LNG. Lees meer

Vraag vrijblijvend advies

Primagaz beschikt over eigen experts die je snel en met plezier de mogelijkheden van propaangas voor jouw bedrijf of organisatie toelichten. Laat je gegevens achter en de lokale expert neemt contact op met jou.

Gelieve je naam in te vullen.

Controleer je telefoonnummer even.

Gelieve je postcode in te vullen.

Controleer je e-mailadres even.