Geniet van alle voordelen van gas zonder aardgasaansluiting. Voor KMO’s en middelgrote bedrijven heeft Primagaz tal van oplossingen in petto. 

Verwarming

Of je nu kiest voor luchtverwarmingssystemen, stralingssystemen of een centrale verwarming voor je opslagruimte of kantoorruimte, Primagaz biedt je een antwoord op elke verwarmingsvraag.

Sanitair warm water

Voorzie je bedrijf van warm water en maak gebruik van propaangas. Kies voor een van de vele mogelijkheden zoals centrale verwarming, en maak gebruik van gas, ook al beschik je niet over een aardgasaansluiting. 

Productie

Heb je geen aardgasaansluiting maar wil je voor de productie toch gebruikmaken van de voordelen van gas? Propaan is als energiebron voor het stomen, drogen, bakken, koken, koelen, steriliseren van je producten uitermate geschikt. Voor hoog verbruik is LNG van Primagaz een geschikte energiebron. 

Propaangas voor heftrucks

Ken je de voordelen van gas als energiebron voor je vorkheftruck? Verhoogde productiviteit, lage uitstoot, efficiënt energieverbruik … Voor elke vloot zoekt Primagaz de meest rendabele oplossing op maat. Gasflessen met een snelkoppeling of een eigen vulinstallatie met een ondergrondse- of bovengrondse tank? Je leest er alles over onder Gasflessen voor professioneel gebruik. Of contacteer ons voor een oplossing op maat!

Ervaringen van klanten

Vraag vrijblijvend advies

Primagaz beschikt over eigen experts die je snel en met plezier de mogelijkheden van propaangas voor jouw bedrijf of organisatie toelichten. Laat je gegevens achter en de lokale expert neemt contact op met jou.

Gelieve je naam in te vullen.

Controleer je telefoonnummer even.

Gelieve je postcode in te vullen.

Controleer je e-mailadres even.