Vakantieparken kunnen op Primagaz een beroep doen voor de aanleg van een propaangasnetwerk

Via ondergrondse leidingen worden alle vakantiehuisjes verbonden met 1 centrale tank. Het verbruik van elk huisje kan afgelezen worden op een gasmeter. Ideaal voor een afzonderlijke afrekening  van de vakantiegangers.  Sportclubs of recreatieparken die niet aangesloten zijn op het aardgasnetwerk kunnen met propaangas van Primagaz toch nog genieten van de voordelen van gas. Kleedkamers, de kantine of een sportzaal verwarm je in een mum van tijd op een veilige, betrouwbare manier.

Verwarming

Voor grote ruimten zoals een sporthal of een eetgelegenheid in een pretpark is centrale verwarming een ecologische en economische oplossing. Propaan is compatibel met alle verwarmingsinstallaties en dus ook een ideale oplossing voor ruimten waar geen aardgasnetwerk beschikbaar is.

Sanitair

Na een intense sportbeleving, of voor de douches in het zwembad: warm water kan niet ontbreken in een recreatieve omgeving. Installeer een installatie op propaangas als energiebron en verzeker je gasten van warm water, waar en wanneer ze dat wensen.

Koken met propaangas

Voor vakantiehuisjes die verspreid liggen op een domein is propaangas de ideale oplossing als energiebron om te koken. Ook in de grootkeuken is propaan een veilige en betrouwbare oplossing voor de industriële keukentoestellen. Afhankelijk van de situatie van de klant biedt Primagaz 2 mogelijke oplossingen: propaangas in een tank (bovengronds of ondergronds) of in gasflessen.

Vulinstallaties

Primagaz is van alle markten thuis. Primagaz heeft expertise in het bouwen van wettelijke vulinstallaties waarmee ballonvaarders hun eigen flessen met propaangas kunnen vullen. Geef je klanten een onvergetelijke ervaring: reken op Primagaz voor de gegarandeerde veiligheid en beschikbaarheid van propaangas.

Verwarming in pretparken

Primagaz maakt je pretpark nog aangenamer. Attracties met speciale effecten kunnen gebruikmaken van propaangas als energiebron, in ofwel gasflessen of in gastanks. Warmtebranders op propaangas nemen de winterse kou weg en geven je gasten een warm onthaal. De Gasflessen voor professioneel gebruik van Primagaz bieden een antwoord op jouw energievragen!

Ervaringen van klanten

Vraag vrijblijvend advies

Primagaz beschikt over eigen experts die je snel en met plezier de mogelijkheden van propaangas voor jouw bedrijf of organisatie toelichten. Laat je gegevens achter en de lokale expert neemt contact op met jou.

Gelieve je naam in te vullen.

Controleer je telefoonnummer even.

Gelieve je postcode in te vullen.

Controleer je e-mailadres even.