Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en blijft voor jou klaarstaan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Gasflessen - prijs
Vind een antwoord op je vraag:

Er zijn meerdere factoren die de prijs van een gasfles bepalen:

  • Wie is de eigenaar van de gasfles?
  • Wat is de aanschafkost van de gasfles?
  • Wat is de waarborg van de fles?
  • Wat is de hoeveelheid gas in de gasfles?
  • Moest je statiegeld betalen?

Het vergelijken van prijzen van gasflessen gaat dus verder dan enkel het vergelijken van de prijzen van de gasvulling.

Wie een goede en volledige vergelijking wil maken, zou naast de aankoopprijs en de hoeveelheid gas, ook de aanschafkost van de gasfles mee in rekening moeten nemen.
Misschien betaal je ook statiegeld? Dit hoef je niet mee te nemen in je vergelijking, aangezien je bij inlevering van de gasfles die som volledig terugbetaald krijgt.

De kostprijs van een gasfles is afhankelijk van de grootte en het type van de gasfles. Voor een gasfles met 9,5 kg gas betaal je uiteraard meer dan voor een gasfles met 5 kg gas.

De verkoper in je Primagaz-verkooppunt vertelt je graag meer. Hij/zij zal ook met je bekijken wat het meest geschikte type gasfles voor je is. Dit kan je trouwens zelf ook checken dankzij onze interactieve tool op de website.

Aan de hand van je gastoestel stellen wij je de meest geschikte gasfles voor. Je vindt het dichtstbijzijnde Primagaz-verkooppunt in onze dealer locator.