Verwarmen

Verwarmen met propaangas in gasflessen
Een betrouwbare energiebron voor professioneel gebruik

Ontdek onze gasflessen

Een verwarmingsoplossing voor elke onderneming

Heeft je onderneming een bedrijfshal waarin je de temperatuur op peil wilt houden? Of ben je uitbater van een restaurant of café met een terras waar je, ook als het koud is, je gasten warmte en comfort wilt bieden? Dankzij warmelucht-, straalkachels of terrasheaters op propaangas verwarm je goedkoop, efficiënt en milieuvriendelijk. 

Welke fles is het meest geschikt om te verwarmen?

Er zijn Primagaz-gasflessen voor vrijwel alle toepassingen, groot en klein. En kies je voor biopropaan in een EasyBlue-fles? Dan draag je extra bij aan een duurzamere toekomst!

EasyBlue XL

Biopropaan

Primagaz Black

PrimaBlack 10

Propaan

Primagaz Blue 18

PrimaBlue 18

Propaan

Primagaz Blue 46

PrimaBlue 46

Propaan

Waar kan ik mijn gasfles kopen?

Via onze dealer locator vind je heel eenvoudig het dichtstbijzijnde verkooppunt. Hier kan je gasflessen kopen of omruilen. Er is altijd een verdeler in je buurt!

Geschakelde gasflessen

Een comfortabele oplossing!

Gebruik je veel propaangas, dan heb je meer gas nodig. Natuurlijk kan je dan kiezen voor een grotere gasfles, maar die zijn vaak ook zwaar en moeilijker te vervoeren. Gelukkig kan je het jezelf ook gemakkelijk maken. Primagaz-gasflessen kunnen namelijk onderling verbonden worden met een koppelstuk waarop een manuele of automatische omschakelaar bevestigd is. Is de eerste fles leeg, dan wordt er overgeschakeld naar de volle. Zo kom je nooit voor vervelende situaties óf lege gasflessen te staan.

Waarom kiezen voor gasflessen van Primagaz?

  • Duurzaam met biopropaan

  • Cylinder_16x16_1

    Breed assortiment

  • Why_Work_For_Us_32x32

    Veilig en zeker

  • Betrouwbare en flexibele levering

Nog vragen?

Veelgestelde vragen

Neen, niet noodzakelijk. De meeste butaan- en propaanflessen van Primagaz zijn verkrijgbaar met binnendraad (POL-aansluiting) en buitendraad (TS-aansluiting). De Twiny-fles van 5 kg propaangas heeft een specifieke Quick-On-aansluiting en de propaangasflessen voor heftrucks zijn uitgerust met een EasyClip-systeem.

Als je twijfelt over de juiste aansluiting, neem je best je ontspanner mee wanneer je een gasfles gaat halen bij een verkooppunt.

Een gasfles is nooit voor 100% gevuld omdat de vloeistof moet kunnen uitzetten. Alle gasflessen zijn daarom tussen 80% en 87% gevuld.

Primagaz respecteert alle wettelijke eisen en garandeert daarmee dat alle gasflessen met een witte krimpfolie met Primagaz-logo rond de kraan de beloofde hoeveelheid gas bevatten.

De prijzen voor propaan in bulk (tanks) worden in België bepaald door een programma-overeenkomst met de overheid. Je kan te allen tijde de prijzen checken op de website van de overheid.

Met MijnPrimagaz biedt Primagaz je een online platform dat volledig op jouw behoeften is gebouwd. Na een eenvoudige registratie kan je al je propaangas gerelateerde zaken online regelen. Van het bekijken van facturen en netto gasprijzen tot het wijzigen van je persoonlijke gegevens en het plaatsen van een nieuwe bestelling.

Op deze manier is Primagaz in staat je als klant altijd en overal te bedienen.

Bijkomende informatie en registratie is mogelijk op het online klantenportaal MijnPrimagaz.