Doorgaan naar artikel

Nog een lege Primagaz-gasfles in huis? Lees hier wat je moet doen.

Primaclip 10

PrimaClip 10 Propaan EasyClip

Propaangasfles 10,5 kg voor vloeistofafname

De PrimaClip 10 van Primagaz is bestemd voor de aandrijving van heftrucks. De gasfles bevat 10,5 kg propaan, is gemaakt van staal en herkenbaar aan de groene kleur en de afbeelding van een heftruck. De gasfles is alleen geschikt voor vloeistofafname.

Deze propaangasfles kan aangesloten worden op alle merken LPG-heftrucks. Dankzij de handige EasyClip is de gasfles in een handomdraai op de brandstofslang van de heftruck aan te sluiten. Bovendien heeft de EasyClip een extra drukbegrenzer waardoor de veiligheid nog meer gegarandeerd wordt in vergelijking met een klassieke TS- of POL-aansluiting.

Je vertrouwde Primagaz-gasfles kan een andere kleur hebben. Maak je geen zorgen, de inhoud en aansluiting zijn exact hetzelfde. Enkel de kleur kan verschillen. Wil je hier meer informatie over? Lees het hier.

Het statiegeld voor de PrimaClip 10 bedraagt € 15. Je krijgt dit geld terug wanneer je de fles inlevert bij een verdeler.

De gasflessen blijven eigendom van Primagaz en mogen dan ook alleen door Primagaz zelf worden gevuld. De PrimaClip 10 is gemaakt volgens de EN1442-normen. Uiteraard voldoet de fles aan alle veiligheidseisen.

Primagaz controleert elke gasfles vóór, tijdens en na het vullen. Met de PrimaClip 10 van Primagaz ben je dan ook zeker van een veilige gasfles met een vulling van uitstekende kwaliteit.

  • Aansluiting: EasyClip (vloeistofafname)
  • Afmetingen: H 56 cm / ⌀ 29,5 cm
  • Gebruikstemperatuur: -45 °C tot +50 °C
  • Inhoud: 10,5 kg propaan
  • Kleur fles: groen, geel
  • Materiaal: staal

Deze gasfles kan gebruikt worden voor:

Andere producten die je misschien interesseren: