Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en blijft voor jou klaarstaan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Sportclubs

Primagaz wil jouw club sponsoren

Meer info over je sponsorcontract?

Jouw sportclub ook laten scoren met propaan?

Als sportclub ga je zowel voor winst op het veld als ernaast. Terwijl jij je volledig inzet op het veld, zet Primagaz zich 100% in voor veilige en milieuvriendelijke energie voor jouw club. Heeft je club geen aansluiting op het aardgasnetwerk, maar wil je toch genieten van het comfort van gas? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Naast een reductie van je CO₂ - uitstoot, biedt het nog heel wat andere voordelen waarvan jouw sportclub beter wordt.

De belangrijkste voordelen van propaangas

  • C02_Savings_32x32
    Minder CO₂-uitstoot
  • Why_Work_For_Us_32x32
    Veilig en milieuvriendelijk
  • Budgetvriendelijk
  • Tick_32x32
    Gegarandeerd een hoog rendement

Meer informatie

Geniet van een sponsorcontract van Primagaz

Steeds meer sportclubs uit jouw regio kiezen daarom voor propaangas als energiebron voor de verwarming van hun kantine, warm water voor de douches of de verwarming van een grote sporthal.

Maar Primagaz kan nog veel meer voor je club betekenen. Zo hebben we een mooi sponsorcontract voor jullie klaarliggen: word klant en in ruil voor een beetje visibiliteit spijzen we graag je clubkas voor het komende jaar!! Interesse? Maak dan hier een afspraak en onze energie-expert brengt vrijblijvend een contract voor jullie mee.

Headline

Teaser Text

TextHeader
PopupText

Er zijn één of meerdere velden incorrect ingevuld. Gelieve deze te corrigeren.

Laat jouw clubkas eenvoudig groeien!

Wie Primagaz bovendien met succes aanbeveelt aan haar leden, mag een extra storting van €150 in de clubkas verwachten per nieuw aangebrachte klant. Als tipgever kan je club dus een aardig centje bijverdienen. Hiervoor hoef je zelfs geen klant te worden. Lijkt deze samenwerking wel iets voor jullie en wil je meer informatie? Bezorg ons je gegevens en we nemen snel contact met je op.

Ontdek waarom verschillende sportclubs overschakelden van stookolie naar propaangas van Primagaz

"De besparing? Die is aanzienlijk."

Door over te stappen van stookolie op propaan betaalt Voetbalclub Nieuw Boechout nu minstens 50% minder verwarmingskosten.

 

"Het is heel gemakkelijk dat alles op één energiebron zit.”

Tennisclub RUA Brasschaat geniet van het gemak van propaangas, ook al zijn hun gebouwen niet aangesloten op het aardgasnetwerk.

Neem contact op!

Wil je meer weten over de voordelen van propaan en wens je alle details te horen over een mogelijk sponsorcontract voor jouw club? Maak dan hier een afspraak en onze energie-expert brengt vrijblijvend een contract voor jullie mee

Headline

Teaser Text

TextHeader
PopupText

Er zijn één of meerdere velden incorrect ingevuld. Gelieve deze te corrigeren.