Nog een lege Primagaz-gasfles in huis? Lees hier wat je moet doen.

Ga terug naar het overzicht

Switch van stookolie naar propaan

Overstappen van stookolie naar propaan van Primagaz, Benjamin
Benjamin verhuisde vorig jaar met zijn gezin naar een huis zonder aansluiting op het aardgasnet. Omdat hij toch wou genieten van de voordelen van gas, koos hij voor propaan van Primagaz.

Het gezin van Benjamin verving de oude stookolieketel door een gasketel. Benjamin vertelt ons hoe hij dankzij die keuze nu dagelijks geniet van het comfort van gas voor verwarming, warm water en koken.

Een ondergrondse gastank vanwege het esthetische aspect

Benjamin maakte via de website een afspraak met een adviseur van Primagaz, die hem de verschillende mogelijkheden uitlegde in zijn specifieke situatie. Hij koos uiteindelijk voor een oplossing met een ondergrondse tank omwille van het esthetische aspect, aangezien alleen het deksel van deze tank zichtbaar blijft.

 

Prima opvolging door Primagaz

"Van het eerste contact tot de installatie van de tank heeft Primagaz alles zeer professioneel opgevolgd", aldus Benjamin. "En ook nu verlopen de bestellingen zeer vlot". Benjamin koos voor een afstandslezer waarop hij op elk moment kan zien hoeveel gas er nog in zijn tank zit. Zodra het volume rond de 20% zit, surft hij naar MijnPrimagaz om gas bij te bestellen. "Enkele dagen later wordt het gas geleverd; ik hoef hiervoor zelfs niet thuis te blijven."

Propaangas: een goede keuze!

Samen met zijn gezin is Benjamin nog elke dag blij met zijn keuze voor propaan. "Het is goedkoper én milieuvriendelijker", vertelt Benjamin. Door de oude stookolieketel te vervangen wint het gezin bovendien heel wat plaats en hebben ze geen last meer van de geur en het lawaai. Ook om te koken is het ideaal. "Met gas kan je veel preciezer de temperatuur regelen en het is beter voor het milieu. Dankzij Primagaz kan ik nu genieten van alle voordelen van gas, zelfs zonder aansluiting op aardgas." 

"Door de oude stookolieketel te vervangen winnen we heel wat plaats en hebben we geen last meer van de geur en het lawaai."

BENJAMIN
Primagaz-klant

Benieuwd of jouw woning in aanmerking komt voor propaangas?