Gasflessen voor groenbedrijven| Primagaz
Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en blijft voor jou klaarstaan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.
Groene landbouw

Groenbedrijf

Hoveniers en groenbedrijven
Van chemisch naar thermisch

Ontdek onze gasflessen

Energie voor beheersing en bestrijding

Als hovenier of groenbedrijf heb je ook externe energiebronnen nodig. Propaan is er daar een van. Onze energieoplossingen helpen je om elke dag een uitstekende dienstverlening te leveren.

Propaan is de ideale brandstof voor groenbedrijven, bijvoorbeeld om op een duurzame manier onkruid te bestrijden. Steeds meer opdrachtgevers eisen immers een meer duurzame manier van werken. Daarom levert Primagaz biopropaan: propaan geproduceerd uit biomassa. Biopropaan doet het op het vlak van CO2-uitstoot dus nog beter dan propaangas en vermindert de CO2-uitstoot tot 80%. Zo werken we aan een duurzamere samenleving.

Welke fles is het meest geschikt voor jouw groenbedrijf?

Maak met Primagaz de overstap van chemische naar thermische onkruidbestrijding en -beheersing. Propaan en biopropaan leveren een duurzamer alternatief, dat veilig en betrouwbaar is. Ons assortiment bevat verschillende soorten gasflessen, zodat je zeker een gepaste fles vindt voor jouw behoeften.

EasyBlue XL

Biopropaan

Primagaz Black

PrimaBlack 10

Propaan

Primagaz Blue 10

PrimaBlue 10

Propaan

Primaclip 10

PrimaClip 10

Propaan

Waarom kiezen voor gasflessen van Primagaz?

Groener werken met propaan

Gebruik niet langer chemische onkruidbestrijding

Het bestrijden van onkruid met propaangas is een effectieve en milieuvriendelijke manier van onkruidbestrijding. Door de hitte stollen de eiwitten in het onkruid, waardoor de sapstroom stopt en het onkruid afsterft. De temperaturen bij thermische onkruidbestrijding zijn hoog en goed regelbaar. Daardoor is het proces efficiënter en het resultaat schoner.
Landbouwer

Waar kan ik mijn gasfles kopen?

Via onze dealer locator vind je heel eenvoudig het dichtstbijzijnde verkooppunt. Hier kan je gasflessen kopen of omruilen. Er is altijd een verdeler in je buurt!

Primagaz, vol energie voor de toekomst

Primagaz investeert continu in veiligheid op onze productielocaties, de opslag en tijdens het transport. Primagaz-gasflessen worden voor, tijdens en na het vullen gecontroleerd. Onze gasflessen voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen en zijn een veilige en betrouwbare energiebron. 

Primagaz zet zich in voor schonere lucht. Elk jaar weer. Hoe? Primagaz streeft ernaar vervuilende energiebronnen te vervangen door milieuvriendelijkere alternatieven. Als enige leverancier in heel Europa hebben wij geïnvesteerd in biopropaan, een duurzaam alternatief voor conventioneel propaan. Ook investeren wij in duurzamere vrachtwagens die op LNG rijden in plaats van op diesel. Zo stoten ze een pak minder roet en fijn stof uit en dragen wij bij aan een beter milieu.

Heb je een uitdaging voor ons, een vraag, of loopt er iets mis? Onze medewerkers helpen je graag verder. Onze Customer Service staat voor je klaar tijdens de kantooruren. In geval van nood zijn we ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar. Daarnaast kan je via MijnPrimagaz 24/24 gas bestellen, je facturen bekijken en je bestellingen volgen.

Heb je pieken in je energievraag, verwacht of juist onverwacht? We spelen hierop in door duidelijke afspraken te maken of levermomenten in te plannen wanneer het jou uitkomt. Indien nodig zorgen we voor extra leveringen, grotere hoeveelheden gasflessen... Kortom: we stemmen ons af op jouw behoeften.

Primagaz is met meer dan 60 jaar ervaring de propaanspecialist in België. We zorgen voor advies, een veilige installatie en betrouwbare gaslevering. We leveren zowel in bulk als in grote en kleine gasflessen aan bedrijven en aan particulieren. Doordat wij luisteren naar onze klanten en specifieke oplossingen op maat bieden, vertrouwen onze klanten op ons voor hun energieoplossing. Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy, actief in 27 landen en de grootste LPG-leverancier ter wereld met een distributie van meer dan 5 miljoen ton gas per jaar.