Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en blijft voor jou klaarstaan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Gastanks - toestellen
Vind een antwoord op je vraag:

Waarschijnlijk wel; neem contact op met de fabrikant van het kooktoestel voor een omschakelingspakket.

Wij beschikken over een database van installateurs, verspreid over het hele land. Onze gasadviseurs kunnen je een erkende installateur in je buurt aanbevelen. Stel hen hier je vraag.

Niet alle propaangastanks zijn geheel gelijk. Daarom contacteert Primagaz je vóór de plaatsing. Als we van tevoren weten welke propaangastank je momenteel hebt staan, zorgen we voor een passende aansluiting van het installatiewerk op de gastank van Primagaz.

Bijna alle producenten van branders voor centrale verwarming leveren deze branders ook voor propaangas. Het is dus perfect mogelijk om je cv te laten werken op propaangas. Primagaz biedt specifiek hiervoor gastanks aan, zowel bovengronds als ondergronds. Dit heeft twee belangrijke voordelen:

  • Je beschikt over genoeg energie voor een voldoende lange periode.
  • Wij kunnen je een aanzienlijke hoeveelheid propaan leveren en je zodoende zeer goede voorwaarden aanbieden, competitief tegenover andere energieën zoals aardgas en gasolie.

Zowel voor particulieren als voor bedrijven levert en installeert Primagaz alleen de propaangastank.
Onze gasadviseurs kunnen je wel een installateur in je buurt aanbevelen voor de installatie van de cv-ketel. Stel je vraag hier.