De gasspecialist in België 

Primagaz Belgium NV is de butaan- en propaanspecialist in je buurt. Met een netwerk van ruim 1.200 flessenverkooppunten in België is Primagaz nooit ver weg. Zo’n 20.000 klanten vertrouwen op de veilige levering van Primagaz in bulk en in flessen. Daarvoor doorkruisen 30 vrachtwagens het land om particulieren, kmo’s, industriële bedrijven…van gas te kunnen voorzien.

Wie zijn we?

Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy. Met een verdeling van meer dan 5 miljoen ton gas in Europa, Azië en Brazilië, is het een van de grootste LPG-leveranciers ter wereld. Primagaz maakt dankbaar gebruik van de jarenlange expertise en technische know-how van SHV Energy als wereldspeler. Dankzij deze kennis biedt Primagaz naast energieadvies ook een totaaloplossing op maat aan.
Om de klanten een nog betere service te bieden, blijft Primagaz op zoek gaan naar innovatieve en duurzame oplossingen. Het vloeibaar gas LNG is een mooi voorbeeld, want deze brandstof biedt elke professional een budget- en milieuvriendelijke oplossing voor zijn energievraagstuk.
Primagaz streeft naar een duurzaam beleid. Voor meer informatie over het duurzaamheidsbeleid van SHV Energy en onze resultaten en ambities wereldwijd, verwijzen wij u graag naar de sustainability website van SHV Energy.

Werken bij Primagaz

Dat mensen de motor zijn van je bedrijf, hoef je Primagaz niet te vertellen. Op de werkvloer heerst dan ook een motiverende werksfeer waar ondernemerschap sterk gestimuleerd wordt. Werknemers krijgen volop het vertrouwen om mee te werken aan de groei van Primagaz, maar ook de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. 
Dankzij relevante opleidingen blijven medewerkers op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in het gaslandschap. 
Primagaz is steeds op zoek naar getalenteerd personeel: van jonge professionals tot ervaren leidinggevenden. Als multinational zorgt Primagaz voor een unieke, uitdagende werkomgeving binnen de hartelijke sfeer van een familiebedrijf.