Doorgaan naar artikel

Nog een lege Primagaz-gasfles in huis? Lees hier wat je moet doen.

Particulieren

Geniet van alle voordelen van propaan

In en rond je woning

Zelfs zonder aansluiting op het aardgasnet

Een positieve energie in huis

Propaangas is een veelzijdige, veilige en gebruiksvriendelijke energieoplossing.

Voor gezinnen waarvan de woning niet op het aardgasnet is aangesloten, is propaan het ideale alternatief om te verwarmen en te koken. Onze gasadviseurs bekijken samen met jou welke installatie het beste bij je past. Een boven- of een ondergrondse tank: er is altijd een oplossing die aan jouw behoeften voldoet. Bovendien geniet je nu van een gratis installatie.

Altijd een oplossing, wat je situatie ook is

Ben je op zoek naar een gasfles?

Onze gasflessen voor particulieren

Voor een beperkt verbruik, voor woningen waar de installatie van een gastank niet mogelijk is, maar ook op vakantie of in je vrije tijd: de gasflessen van Primagaz zijn de ideale oplossing om altijd van alle voordelen van gas te genieten.

Een nieuwe generatie propaan

Erkend als duurzame energie en geproduceerd uit 100% hernieuwbare grondstoffen. Maak kennis met de energie van de toekomst!

* de gerealiseerde CO₂-reductie kan variëren en is afhankelijk van de gebruikte grondstof voor de productie van Futuria Propaan en de toepassing maar ook de energie-efficiëntie van de installatie of gasketel. De CO₂-reductie is een vergelijking tussen Futuria Propaan (100%) en conventioneel propaan.

Vind de gepaste installatie

Welke installatie je kiest is afhankelijk van verschillende factoren. Je verbruik, de beschikbare ruimte... Daarom stellen onze gasadviseurs je altijd een oplossing voor op maat van jouw situatie.

Ook om je verbruik op te volgen zijn er verschillende mogelijkheden. Een inhoudsmeter op de tank, een afstandsmeter in huis of een volledig geautomatiseerd meetsysteem: je beheert je gasvoorraad heel eenvoudig, op de manier die jij verkiest.

Onze bovengrondse gastanks zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn perfect esthetisch te integreren in je tuin. Eerst schat onze gasadviseur je gasverbruik in om vervolgens een tank te kiezen die past bij jouw behoeften. Daarna geeft hij je ook advies over de plaatsing van de tank, rekening houdend met de wettelijke veiligheidsafstanden.
Ondergrondse gastanks worden volledig ingegraven en vormen de meest discrete oplossing voor aangelegde tuinen; enkel het deksel blijft zichtbaar boven de grond. Een van onze gasadviseurs komt eerst ter plaatse kijken en adviseert je over de plaatsing van de tank. Hij berekent wat je verbruik ongeveer zal zijn en bekijkt welk volume gastank het meest geschikt is in jouw situatie.
Een gebouw waarin meerdere woningen gevestigd zijn kan aangesloten worden op een gemeenschappelijke gastank. Er worden dan aparte meters voorzien zodat elke bewoner zijn verbruik individueel kan opvolgen en een aparte factuur ontvangt. Ook in woningen met gemengd verbruik kan je een aparte meter installeren, zodat er een duidelijk onderscheid is tussen het professionele- en het privéverbruik.

Waarom kiezen voor propaangas?

Vraag vrijblijvend advies

Ik wil gecontacteerd worden.

Ben je klaar voor propaan? Vul dan je gegevens in en we bellen je op om vrijblijvend een offerte op maat op te stellen.

Er zijn één of meerdere velden incorrect ingevuld. Gelieve deze te corrigeren.

Even geduld...