Gebruik je propaangas in bulk (tanks)? Dan heb je recht op een overheidspremie van € 300 die geldt voor leveringen tussen 15 november 2021 en 31 maart 2023. Je kan tot en met 31 maart 2023 je aanvraag indienen. Lees hier hoe je deze kan aanvragen.

Combineer duurzaam

Een duurzame mix

met propaan van Primagaz

Milieuvriendelijk en betrouwbaar

Duurzaamheid is steeds meer een hot topic. Propaan van Primagaz is de beste aanvulling als je kiest voor een duurzame mix met milieuvriendelijke energiebronnen of installaties.

Propaan en Futuria Propaan hebben een lagere CO₂-voetafdruk dan stookolie en hebben minder impact op het milieu omdat ze weinig fijnstof en zwaveloxides (SOx) uitstoten. Propaan stoot 20% minder CO₂ uit dan stookolie, Futuria Propaan doet er zelfs nog een schepje bovenop met 70% minder CO₂ in vergelijking met stookolie.* Beide brandstoffen hebben dus weinig impact op het milieu en de leefomgeving.

Mogelijkheden voor jouw woning

Propaan combineerbaar met hernieuwbare energiebronnen

Voor elke situatie een gasoplossing op maat

Een propaantank met gascondensatieketel is eenvoudig te combineren met andere hernieuwbare energiebronnen zoals zonnepanelen, een zonneboiler, een warmtepomp of zelfs een micro-WKK. Dat maakt van propaan de ideale energiebron om je ecologische voetafdruk te verminderen en hoge energiefacturen te vermijden.

Futuria Propaan

Futuria Propaan

Klaar voor de toekomst

Met Futuria Propaan neemt Primagaz de stap naar groene, duurzame energie. Futuria Propaan wordt geproduceerd uit 100% duurzame grondstoffen en vermindert de CO₂-uitstoot tot 80%**, terwijl de prestaties volledig gelijk zijn aan die van gewoon propaan. Het enige verschil is het verschil dat jij er zelf mee kan maken.

Vraag vrijblijvend advies

Klaar voor propaan?

Vul je gegevens in en we bellen je op om vrijblijvend een offerte op maat op te stellen.

Headline

Teaser Text

TextHeader
PopupText

Er zijn één of meerdere velden incorrect ingevuld. Gelieve deze te corrigeren.

Even geduld...

* gebaseerd op huishoudelijke verwarming en gemiddelde energie efficiëntie van huidige gebruikte installaties in België. (Tabel 2)

**de gerealiseerde CO₂-reductie kan variëren en is afhankelijk van de gebruikte grondstof voor de productie van biopropaan en de toepassing maar ook de energie-efficiëntie van de installatie of gasketel. De CO₂-reductie is een vergelijking tussen biopropaan (100%) en conventioneel propaan.

Bron: studie CE Delft, 2021