Onkruid bestrijding voor professionals

Onkruidbestrijding

Thermische onkruidbestrijding
De volgende stap voor groenbedrijven

Ontdek onze gasflessen

De volgende stap in onkruidbeheersing

Steeds meer van je opdrachtgevers verlangen dat je duurzaam werkt. Dit kan door minder chemicaliën en meer duurzame hulpbronnen te gebruiken. Propaangas is dan de ideale brandstof, maar het kan zelfs nóg beter. Primagaz levert namelijk biopropaan in haar EasyBlue-gasflessen; propaan geproduceerd uit biomassa. Zo helpen wij je bij het zetten van de volgende stap naar een duurzame toekomst.

Welke fles is het meest geschikt voor onkruidbestrijding?

Maak met Primagaz de overstap van chemische naar thermische onkruidbestrijding en -beheersing. Propaan- en biopropaan leveren een duurzamer alternatief, dat veilig en betrouwbaar is. Ons assortiment bevat verschillende soorten gasflessen, zodat je zeker een gepaste fles vindt voor jouw behoeften. 


EasyBlue XL

Biopropaan

Primagaz Blue 10

PrimaBlue 10

Propaan

Primagaz Blue 18

PrimaBlue 18

Propaan

Primagaz Black

PrimaBlack 10

Propaan

Waar kan ik mijn gasfles kopen?

Via onze dealer locator vind je heel eenvoudig het dichtstbijzijnde verkooppunt. Hier kan je gasflessen kopen of omruilen. Er is altijd een verdeler in je buurt!

Onkruid bestrijden met gas

Milieuvriendelijk en effectief

Het bestrijden van onkruid met een propaangasfles is een effectieve en milieuvriendelijke methode. Door de hitte stollen de eiwitten in het onkruid, waardoor de sapstroom stopt en het onkruid afsterft. De temperaturen bij thermische onkruidbestrijding zijn hoog en goed regelbaar. Daardoor is het proces efficiënter en het resultaat schoner. De toepassingen zijn eveneens talrijk, van thuis in de tuin tot in de landbouwsector, maar ook in openbare ruimtes.

Waarom kiezen voor gasflessen van Primagaz?

  • Duurzaam met biopropaan

  • Cylinder_16x16_1

    Breed assortiment

  • Why_Work_For_Us_32x32

    Veilig en zeker

  • Betrouwbare en flexibele levering

Nog vragen?

Veelgestelde vragen

Neen, niet noodzakelijk. De meeste butaan- en propaanflessen van Primagaz zijn verkrijgbaar met binnendraad (POL-aansluiting) en buitendraad (TS-aansluiting). De Twiny-fles van 5 kg propaangas heeft een specifieke Quick-On-aansluiting en de propaangasflessen voor heftrucks zijn uitgerust met een EasyClip-systeem.

Als je twijfelt over de juiste aansluiting, neem je best je ontspanner mee wanneer je een gasfles gaat halen bij een verkooppunt.

Een gasfles is nooit voor 100% gevuld omdat de vloeistof moet kunnen uitzetten. Alle gasflessen zijn daarom tussen 80% en 87% gevuld.

Primagaz respecteert alle wettelijke eisen en garandeert daarmee dat alle gasflessen met een witte krimpfolie met Primagaz-logo rond de kraan de beloofde hoeveelheid gas bevatten.

Met MijnPrimagaz biedt Primagaz je een online platform dat volledig op jouw behoeften is gebouwd. Na een eenvoudige registratie kan je al je propaangas gerelateerde zaken online regelen. Van het bekijken van facturen en netto gasprijzen tot het wijzigen van je persoonlijke gegevens en het plaatsen van een nieuwe bestelling.

Op deze manier is Primagaz in staat je als klant altijd en overal te bedienen.

Bijkomende informatie en registratie is mogelijk op het online klantenportaal MijnPrimagaz.