Gebruik je propaangas in bulk (tanks)? Dan heb je recht op een overheidspremie van € 300 die geldt voor leveringen tussen 15 november 2021 en 31 maart 2023. Je kan tot en met 31 maart 2023 je aanvraag indienen. Lees hier hoe je deze kan aanvragen.
Primablack 10 gasfles met gekleurde bollen

PrimaBlack 10 Propaan buitendraad

Propaangasfles 10,5 kg

De PrimaBlack 10 van Primagaz is gevuld met 10,5 kg propaan en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, bij temperaturen tussen -45 °C en +50 °C. 

Deze propaangasfles heeft een zwarte kleur en is voorzien van een stalen kraag waardoor ze gemakkelijk te hanteren is. Je kan deze gasfles kopen voor diverse toepassingen, waaronder thermische onkruidbestrijding of tijdens het kamperen.

Je vertrouwde Primagaz-gasfles kan een andere kleur hebben. Maak je geen zorgen, de inhoud en aansluiting zijn exact hetzelfde. Enkel de kleur kan verschillen. Wil je hier meer informatie over? Lees het hier.

Wil je overstappen op het duurzamere Futuria Propaan? Bekijk dan onze gasflessen EasyBlue PLUS (6 kg) en EasyBlue XL (9,5 kg), beide gevuld met 20% Futuria Propaan. Deze kan je voor dezelfde toepassingen gebruiken als conventioneel propaan.

Het statiegeld voor de PrimaBlack 10 bedraagt € 15. Je krijgt dit geld terug wanneer je de fles inlevert bij een verdeler.

Elke gasfles wordt vóór, tijdens en na het vullen gecontroleerd, zodat ze voldoet aan alle veiligheidseisen. Met de PrimaBlack 10-gasfles van Primagaz ben je dan ook zeker van een veilige gasfles met een vulling van uitstekende kwaliteit.

  • Aansluiting: buitendraad
  • Afmetingen: H 58 cm / ⌀ 28 cm
  • Gebruikstemperatuur: -45 °C tot +50 °C
  • Inhoud: 10,5 kg propaan
  • Kleur fles: zwart, groen, blauw
  • Materiaal: staal