Doorgaan naar artikel

Nog een lege Primagaz-gasfles in huis? Lees hier wat je moet doen.

Primablack 10

PrimaBlack 10 Propaan buitendraad

Propaangasfles 10,5 kg

De PrimaBlack 10 van Primagaz is gevuld met 10,5 kg propaan en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, bij temperaturen tussen -45 °C en +50 °C. 

Deze propaangasfles heeft een zwarte kleur en is voorzien van een stalen kraag waardoor ze gemakkelijk te hanteren is. Je kan deze gasfles kopen voor diverse toepassingen, waaronder thermische onkruidbestrijding of tijdens het kamperen.

Je vertrouwde Primagaz-gasfles kan een andere kleur hebben. Maak je geen zorgen, de inhoud en aansluiting zijn exact hetzelfde. Enkel de kleur kan verschillen. Wil je hier meer informatie over? Lees het hier.

Wil je overstappen op het duurzamere Futuria Propaan? Bekijk dan onze gasflessen EasyBlue PLUS (6 kg) en EasyBlue XL (9,5 kg), beide gevuld met 20% Futuria Propaan. Deze kan je voor dezelfde toepassingen gebruiken als conventioneel propaan.

Het statiegeld voor de PrimaBlack 10 bedraagt € 15. Je krijgt dit geld terug wanneer je de fles inlevert bij een verdeler.

Elke gasfles wordt vóór, tijdens en na het vullen gecontroleerd, zodat ze voldoet aan alle veiligheidseisen. Met de PrimaBlack 10-gasfles van Primagaz ben je dan ook zeker van een veilige gasfles met een vulling van uitstekende kwaliteit.

  • Aansluiting: buitendraad
  • Afmetingen: H 58 cm / ⌀ 28 cm
  • Gebruikstemperatuur: -45 °C tot +50 °C
  • Inhoud: 10,5 kg propaan
  • Kleur fles: zwart, groen, blauw
  • Materiaal: staal