Gasflessen

Gasflessen vol energie
Vertrouw op onze gasexpertise

Vind een verkooppunt

Een geschikte gasfles kopen

Er is een oplossing voor elke situatie.

Of je nu particulier bent of professional: gasflessen van Primagaz bieden voor elke situatie een oplossing. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit gasflessen in verschillende soorten en maten. En wil je graag de stap zetten naar groene energie? Dan zijn de EasyBlue-gasflessen met biopropaan zeker iets voor jou.

Voor verschillende toepassingen

Thuis, op vakantie of in je bedrijf.

Vind de gasfles die jij nodig hebt

Lees al onze tips en adviezen voor een zorgeloos gebruik

Kies voor een groene energieoplossing

Wil je een duurzame energie gebruiken die ook beter is voor de planeet? Primagaz stelt je de eerste gasfles voor met 100% biopropaan. Biopropaan wordt geproduceerd uit hernieuwbare grondstoffen en uitsluitend verdeeld door Primagaz. Maak kennis met de energie van de toekomst!

Altijd een geschikte gasfles

Vind de gasfles die je zoekt in ons ruime assortiment.

Voor welke toepassing je ook een gasfles wil kopen, Primagaz heeft altijd een oplossing. Of het nu gaat om een barbecue, om te koken in je caravan of om je (vakantie)woning te verwarmen. Wij bieden lichte gasflessen aan voor gebruik in je woning, in de tuin of op de camping, maar ook grotere flessen voor professioneel gebruik. Onze EasyBlue-modellen zijn even licht als een plastic gasfles terwijl ze de veiligheidsgaranties bieden van een stalen fles, en zijn bovendien gevuld met biopropaan.