Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en blijft voor jou klaarstaan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Particulier gebruik

Altijd genoeg energie
Waar je ook bent.

Om aan al jouw behoeften te voldoen beschikt Primagaz over een uitgebreid assortiment. Zo vind jij altijd een gepaste gasfles.

Ontdek onze gasflessen

Een waaier aan toepassingen

Thuis en op vakantie.

Kies voor een groene energieoplossing

Wil je genieten van alle voordelen van gas in flessen en tegelijk iets goeds doen voor onze planeet? Biopropaan van Primagaz is ook verkrijgbaar in gasflessen. Ontdek deze groene en 100% hernieuwbare energie.

Altijd een geschikte gasfles

Vind de gasfles die je zoekt in ons ruime assortiment.

Voor welke toepassing je ook een gasfles wil kopen, Primagaz heeft altijd een oplossing. Of het nu gaat om een barbecue, om te koken in je caravan of om je (vakantie)woning te verwarmen. Wij bieden lichte gasflessen aan voor gebruik in je woning, in de tuin of op de camping, maar ook grotere flessen voor professioneel gebruik. Onze EasyBlue-modellen zijn even licht als een plastic gasfles terwijl ze de veiligheidsgaranties bieden van een stalen fles, en zijn bovendien gevuld met biopropaan.

Lees al onze tips en adviezen voor een zorgeloos gebruik

Vind de gasfles die jij nodig hebt