Gebruik je propaangas in bulk (tanks)? Dan heb je recht op een overheidspremie van € 300 die geldt voor leveringen tussen 15 november 2021 en 31 maart 2023. Lees hier hoe je deze kan aanvragen.

Bedrijven

Propaangas voor professionals Een veelzijdige en efficiënte energiebron

Ongeacht je activiteiten en de grootte van je bedrijf

Download onze infobrochure

Ontdek de professionele oplossingen van Primagaz

Ben je op zoek naar een veilige en gebruiksvriendelijke energie, die tegelijk economische en ecologische voordelen oplevert voor je bedrijf? Ontdek alle voordelen van propaan.

Het kost tijd en energie om een bedrijf te laten draaien. Je steekt er heel wat moeite in en verwacht hetzelfde van je partners.

Of het nu gaat om je installatie of om het beheer van je voorraad: wij stellen oplossingen voor op maat van jouw activiteiten, zodat jij zeker bent van een continue energievoorziening in alle veiligheid. Als resultaat kan jij je voor de volle 100% concentreren op je zaak. Om die redenen vertrouwen veel professionele klanten elke dag op Primagaz als energieleverancier van hun bedrijf.

Wat je behoeften ook zijn

Altijd een geschikte oplossing

Onze oplossingen per sector

homepage landbouw

Landbouw

Of het nu gaat om het drogen van gewassen of het verwarmen van stallen, om het wieden van onkruid, het bestrijden van nachtvorst of het garanderen van een vroege oogst: de flexibiliteit van propaangas is een echte troef voor jouw landbouwbedrijf.

Lees meer >

homepage recreatie

Recreatie

Met propaan kies je voor een consequente levering en profiteer je van een energie die even flexibel is als jouw diensten - voor het grootste comfort van je klanten. De mogelijkheid om per accommodatie een gasmeter te installeren is o.a. ideaal voor vakantieparken.

Lees meer >

homepage koken

Horeca

Koken op gas is een kwaliteitsgarantie voor de horeca. Dankzij de veelzijdigheid van propaan gebruik je dezelfde energie voor de centrale verwarming en de productie van warm water. Daarnaast kan je rekenen op een betrouwbare en consequente levering.

Lees meer >

Homepage bouw

Bouw

Kies voor gas om je machines te voorzien van energie. Bij wegwerkzaamheden, het plaatsen van dakbedekking... Profiteer van de hoge efficiëntie van propaan op elke werf. Dankzij de flexibiliteit is gas ook geschikt voor het verwarmen van de werfkeet.

Lees meer >

homepage wonen

Vastgoed

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, propaangas is de ideale oplossing voor woningen die niet zijn aangesloten op het aardgasnetwerk. Bied je klanten een veilige en veelzijdige energieoplossing voor hun verwarming, warmwaterproductie en om te koken.

Lees meer >

homepage industrie

Industrie

Propaan is de perfecte energie voor de industrie. Je kan er productieprocessen (zoals drogen en koken) mee aandrijven, je magazijn mee verwarmen of heftrucks op laten rijden. We zoeken samen naar de beste oplossing en kunnen zelfs een vulinstallatie op je terrein installeren.

Lees meer >

homepage overheden

Overheden

De publieke sector staat meer dan ooit voor economische uitdagingen. Propaan is een betrouwbare, duurzame energieoplossing voor de verwarming, warmwaterproductie en om te koken in openbare gebouwen. Betrek je plaatselijke gemeenschap mee in de energietransitie.

Lees meer >

homepage overige

Overige

Staat jouw sector niet in het overzicht? Geen zorgen: Primagaz biedt op maat gemaakte energieoplossingen voor diverse toepassingen. Onze adviseurs werken met je samen om de oplossing te vinden die het beste voldoet aan jouw behoeften en die van je bedrijf.

Lees meer >

Kies groene energie voor je bedrijf

Met Futuria Propaan kan je makkelijk de CO₂-uitstoot van je bedrijf verlagen. Ontdek alle voordelen van deze 100% duurzame en hernieuwbare energie.

Diverse toepassingen voor bedrijven

Verwarmen

Dankzij propaan geniet je van oplossingen op maat van jouw behoeften om te verwarmen.

Lees meer >

Drogen

Propaangas is een economische brandstof, onder andere voor het drogen van gewassen in de landbouwsector.

Lees meer >

Productie

Is een aansluiting op aardgas niet mogelijk of levert dit onvoldoende debiet voor je productie? Propaan is de oplossing.

Lees meer >

Onkruid

Maak komaf met onkruid en zeg vaarwel tegen chemische onkruidverdelgers dankzij thermische onkruidbestrijding.

Lees meer >

Heftrucks

Zorg voor een optimale werkomgeving en verlaag tegelijk je CO₂-uitstoot met een heftruckvloot op LPG.

Lees meer >

Koken

Kies ervoor om te koken zoals alle grote chef-koks en geniet van de voordelen van gas, waar je maar wilt.

Lees meer >

homepage overige

Overige

Heb je energie nodig voor een toepassing die niet in deze lijst staat? Primagaz vindt voor jou een oplossing op maat.

Lees meer >