De energieprijzen zijn gestegen. Wat betekent dit concreet voor jou en wat kan je zelf doen om de impact op je energiefactuur te verminderen? Lees meer.

Voorraadbeheer

Verschillende manieren
Om je gasvoorraad te beheren

Vraag vrijblijvend advies

Je gasvoorraad op een efficiënte manier beheren

Primagaz doet er alles aan om jou zorgeloos te laten genieten van alle voordelen van (bio)propaangas. Een efficiënt voorraadbeheer speelt daar een belangrijke rol in.

Om je gasvoorraad te beheren biedt Primagaz je verschillende mogelijkheden. Zo ben je vrij om de methode te kiezen die het beste aansluit bij jouw situatie en jouw behoeften. Uiteraard geven onze gasadviseurs je graag alle nodige uitleg en helpen zij je om de juiste keuze te maken. Zo beheer jij op een efficiënte manier je gasvoorraad, zonder zorgen!
Voorraadbeheer

Methodes om je voorraad te beheren

Via een geautomatiseerd meetsysteem, met een inhoudsmeter of via een afstandsmeter: kies de methode die het beste bij je past om je gasvoorraad te beheren.

Wens je het ultieme comfort? Maak dan gebruik van het geautomatiseerd meetsysteem van Primagaz. Dit telemetriesysteem controleert automatisch het niveau van je gastank en verstuurt een signaal naar Primagaz wanneer de inhoud van de tank lager is dan 20%. Primagaz doet vervolgens de rest en regelt de levering. Vrij van alle zorgen!
Wil je liever zelf je gasvoorraad beheren? Dan is een inhoudsmeter rechtstreeks op je gastank de meest eenvoudige keuze. Je raadpleegt op regelmatige basis de inhoudsmeter en als het volume lager is dan 20% contacteer je Primagaz om een levering in te plannen.
Wil je zelf je gasvoorraad beheren, maar toch meer gemak hebben dan met een inhoudsmeter? Kies dan voor een afstandsmeter waarop je de inhoud van je propaangastank afleest. Een elektrische sensor meet de inhoud van de tank en zendt een signaal naar de unit die binnen in je bedrijfsgebouwen geplaatst wordt. Zodra er 20% gas overblijft, licht een led-lampje op: het teken dat je gas moet bestellen!

Krijg nu je installatie gratis

Interesse in propaan? Contacteer ons en krijg nu tijdelijk je installatie gratis.*

Gasmeters

Gasmeters

Het gemak van een gasmeter

Gasmeters volgens jouw specifieke wensen

Gasmeters meten je verbruik. De gasmeter wordt op de hoofdgasleiding geplaatst en meet de verbruikte kubieke meters gas. Primagaz installeert de gasmeter in functie van je specifieke wensen. Zo kan je in gebouwen met meerdere wooneenheden aparte meters voorzien. Elke bewoner kan zijn verbruik dan individueel opvolgen en ontvangt een aparte factuur. Ook in woningen met gemengd verbruik kan je een aparte meter installeren. Zo kan er een duidelijk onderscheid worden gemaakt tussen het professionele- en het privéverbruik.

Vraag vrijblijvend advies

Klaar voor propaan?

Ben je overtuigd van de voordelen van propaan en ontvang je graag een offerte op maat? Vul je gegevens in en onze gasadviseur neemt snel contact met je op.

Headline

Teaser Text

TextHeader
PopupText

Er zijn één of meerdere velden incorrect ingevuld. Gelieve deze te corrigeren.