Gebruik je propaangas in bulk (tanks)? Dan heb je recht op een overheidspremie van € 300 die geldt voor leveringen tussen 15 november 2021 en 31 maart 2023. Je kan tot en met 31 maart 2023 je aanvraag indienen. Lees hier hoe je deze kan aanvragen.

Wat is het geautomatiseerde meetsysteem?

Om te voorkomen dat je propaantank ‘droog’ komt te staan, kan je gebruikmaken van het geautomatiseerde meetsysteem van Primagaz. Dit systeem wordt op de propaantank geplaatst en zorgt door middel van GPS-technologie dat de inhoud van de gastank steeds bij Primagaz gekend is.

Op die manier hoef je je geen zorgen meer te maken over het niveau van je gastank. Primagaz zorgt steeds voor een tijdige levering van propaangas.

De leveringen via het geautomatiseerd meetsysteem worden gefactureerd aan de prijs die geldt op het moment van de bestelling, dus op het moment dat de bestelling automatisch werd geregistreerd in ons systeem. Het is dus mogelijk dat deze verschilt van de prijs die geldt op de dag van levering.

De jaarlijkse huurprijs van telemetrie is € 75 (excl. BTW) en kan aangevraagd worden via de klantendienst van Primagaz op het nummer 013/61.82.00.

Andere veelgestelde vragen