Onkruidbestrijding

Onkruid bestrijden met propaangas
Voor een gezonde teelt

Vraag vrijblijvend advies

Thermische onkruidverdelging 

Een optimale onkruidbestrijding zorgt voor een goede groei van je gewassen en een mooie opbrengst van je teelt. Propaan vormt een ecologisch alternatief voor chemische middelen.

Onkruid in openbare groene ruimten mag niet langer bestrijd worden met chemische middelen. Primagaz biedt de landbouwsector een ecologisch alternatief met thermische onkruidbestrijding op propaangas. De hoge temperaturen vernietigen niet alleen het onkruid maar ook plantenresten, schimmelsporen en ziektekiemen die overblijven na de oogst. Ook voor het afbranden van loof is propaan een veilige en betrouwbare energiebron.

Mogelijkheden voor jouw onderneming

Een gasoplossing op maat

Voor specifieke vragen en noden uit de landbouwsector

Primatec, een transporteerbare propaantank

Wil je meerdere rijen in één keer behandelen op je akker? Dan is de Primatec de meest praktische oplossing. Dankzij deze transporteerbare propaantank kunnen landbouwers in één keer tot 8 rijen behandelen. Door de verplaatsbaarheid en perfecte hanteerbaarheid kan de Primatec voor uiteenlopende toepassingen worden gebruikt: thermische onkruidverdelging in rijenculturen, zoals uien en wortelen, aardappelloofdoding, enzovoort.

Vraag vrijblijvend advies

Klaar voor propaan?

Ben je overtuigd van de voordelen van propaan en ontvang je graag een offerte op maat? Vul je gegevens in en onze gasadviseur neemt snel contact met je op.

Headline

Teaser Text

TextHeader
PopupText

Please fix all the error(s) and then submit the form.

Primagaz, vol energie voor de toekomst

Veiligheid staat bij Primagaz voorop. Bij alles wat we doen, zorgen we voor een veilige werk- en woonomgeving. De wettelijk bepaalde veiligheidsafstanden worden nauwgezet opgevolgd tijdens de plaatsing van je tank. De keuring voor het eerste gebruik gebeurt door een onafhankelijk organisme. We werken met erkende propaangasinstallateurs voor het onderhoud van je installatie. Daarna zorgt Primagaz voor de wettelijk verplichte controles van de tank.

Primagaz zet zich in voor schonere lucht. Elk jaar weer. Hoe? Primagaz streeft ernaar vervuilende energiebronnen te vervangen door milieuvriendelijkere alternatieven. Als enige leverancier in heel Europa hebben wij geïnvesteerd in biopropaan, een duurzaam alternatief voor conventioneel propaan. Ook investeren wij in duurzamere vrachtwagens die op LNG rijden in plaats van op diesel. Zo stoten ze een pak minder roet en fijn stof uit en dragen wij bij aan een beter milieu.

Heb je een uitdaging voor ons, een vraag, of loopt er iets mis? Onze medewerkers helpen je graag verder. Onze Customer Service staat voor je klaar tijdens de kantooruren. In geval van nood zijn we ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar. Daarnaast kan je via MijnPrimagaz 24/24 gas bestellen, je facturen bekijken en je bestellingen volgen.

Heb je pieken in je energievraag, verwacht of juist onverwacht? We spelen hierop in door duidelijke afspraken te maken of levermomenten in te plannen wanneer het jou uitkomt. Indien nodig zorgen we voor extra leveringen, grotere hoeveelheden gasflessen... Kortom: we stemmen ons af op jouw behoeften.

Primagaz is met meer dan 60 jaar ervaring de propaanspecialist in België. We zorgen voor advies, een veilige installatie en betrouwbare gaslevering. We leveren zowel in bulk als in grote en kleine gasflessen aan bedrijven en aan particulieren. Doordat wij luisteren naar onze klanten en specifieke oplossingen op maat bieden, vertrouwen onze klanten op ons voor hun energieoplossing. Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy, actief in 27 landen en de grootste LPG-leverancier ter wereld met een distributie van meer dan 5 miljoen ton gas per jaar.