Installatiekosten

Verschillende tariefformules
Op maat van jouw behoeften 

Bereken zelf je prijs

De prijs van een installatie op propaangas

Primagaz stelt altijd een oplossing voor op maat, aangepast aan jouw situatie.

Wil je weten hoeveel de plaatsing van een boven- of ondergrondse gastank kost? Je kan de prijs eenvoudig zelf berekenen. Op basis van je voorkeuren en verbruik ontvang je vrijblijvend een offerte. Ben je overtuigd van ons aanbod? Dan kan je het contract ook meteen online afsluiten. 

De kosten verbonden aan een installatie op propaangas

De installatie

Momenteel profiteer je bij Primagaz van een gratis installatie. Eerst helpen onze gasadviseurs je om een propaantank te kiezen die bij je past (boven- of ondergronds) en om te beslissen waar de tank geplaatst wordt in overeenstemming met de wettelijke veiligheidsafstanden. Zij helpen je ook met de administratieve procedure. Daarna zal Primagaz gratis de gastank plaatsen, de leidingen leggen en deze aansluiten aan de gevel van je woning.

Huur of aankoop van de gastank

De bovengrondse tanks worden verhuurd. Je betaalt dan maandelijks een huurprijs voor jouw gastank. De ondergrondse gastanks zijn beschikbaar in huurkoop of aankoop. Een indicatie van de actuele prijzen vind je in onze informatiebrochure. Je contract omvat bovendien ook de regelmatige controle en het onderhoud van je gastank. Primagaz biedt je verschillende tariefformules met elk een ander niveau qua dienstverlening. Je vindt deze formules in de tabel hieronder.

Het verbruik

Gasleveringen zijn inbegrepen in het contract dat je afsluit met Primagaz. Zo moet je alleen nog maar je bestelling doorgeven zodra je propaantank minder dan 20% bevat en je verbruik betalen. De prijs van propaangas wordt vastgelegd door de overheid en is dus hetzelfde bij elke leverancier. Dankzij deze officiële prijs ben je als consument altijd zeker dat je een correct tarief betaalt. Het enige verschil is de klantenservice die je geniet. Bekijk hier de actuele prijs van propaangas.

Ontdek onze verschillende tariefformules

  Active Easy Comfort
Installatie & keuring € 525 Gratis € 525 Gratis € 525 Gratis
Leidingwerk 5 m 15 m 15 m
Bestellen & support Online Online/Telefonisch Online/Telefonisch
Betaling Domiciliëring Domiciliëring/Overschrijving Domiciliëring/Overschrijving
Factuur E-mail E-mail/Post E-mail/Post
Geautomatiseerd meet- & leversysteem* Exclusief Exclusief Inclusief
  Active
Installatie & keuring € 525 Gratis
Leidingwerk 5 m
Bestellen & support
Factuur
Geautomatiseerd meet- & leversysteem*
  Easy
Installatie & keuring € 525 Gratis
Leidingwerk 15 m
Bestellen & support online/telefonisch
Betaling
Factuur
  Comfort
Installatie & keuring € 525 Gratis
Leidingwerk 15 m
Bestellen & support
Betaling
Factuur
Geautomatiseerd meet- & leversysteem*
Deze 'product packs' zijn geldig voor conventioneel propaan en niet van toepassing voor een beperkt verbruik van < 2.000 liter per jaar. Voor biopropaan kunnen andere voorwaarden gelden.

Vraag vrijblijvend advies

Klaar voor propaan?

Ben je overtuigd van de voordelen van propaan en ontvang je graag een offerte op maat? Vul je gegevens in en onze gasadviseur neemt snel contact met je op.

Headline

Teaser Text

TextHeader
PopupText

Er zijn één of meerdere velden incorrect ingevuld. Gelieve deze te corrigeren.

Primagaz, vol energie voor de toekomst

Al onze gasflessen worden in ons vulstation uitvoerig gekeurd op gebreken. Pas na goedkeuring wordt de gasfles gevuld en de kraan voorzien van een veiligheidszegel. Zo ben je altijd zeker dat je een veilige gasfles koopt.

Primagaz zet zich in voor schonere lucht. Elk jaar weer. Hoe? Primagaz streeft ernaar vervuilende energiebronnen te vervangen door milieuvriendelijkere alternatieven. Als enige leverancier in heel Europa hebben wij geïnvesteerd in biopropaan, een duurzaam alternatief voor conventioneel propaan. Ook investeren wij in duurzamere vrachtwagens die op LNG rijden in plaats van op diesel. Zo stoten ze een pak minder roet en fijn stof uit en dragen wij bij aan een beter milieu.

Heb je een uitdaging voor ons, een vraag, of loopt er iets mis? Onze medewerkers helpen je graag verder. Onze Customer Service staat voor je klaar tijdens de kantooruren. In geval van nood zijn we ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar. Daarnaast kan je via MijnPrimagaz 24/24 gas bestellen, je facturen bekijken en je bestellingen volgen.

Voor gasflessen kan je ook steeds terecht bij een Primagaz-verdeler. Dankzij het uitgebreide Primagaz-netwerk is er altijd een Primagaz-verdeler in je buurt. Gebruik je grote hoeveelheden gasflessen? Dan gaat Primagaz samen met jou op zoek naar de meest efficiënte oplossing voor rechtstreekse levering.

Primagaz is met meer dan 60 jaar ervaring de propaanspecialist in België. We zorgen voor advies, een veilige installatie en betrouwbare gaslevering. We leveren zowel in bulk als in grote en kleine gasflessen aan bedrijven en aan particulieren. Doordat wij luisteren naar onze klanten en specifieke oplossingen op maat bieden, vertrouwen onze klanten op ons voor hun energieoplossing. Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy, actief in 27 landen en de grootste LPG-leverancier ter wereld met een distributie van meer dan 5 miljoen ton gas per jaar.