Heftruckaandrijving

Heftrucks op propaangas
Haal nog meer uit je heftrucks

Ontdek onze gasflessen

Comfortabel werken

Worden er in jouw onderneming heftrucks ingezet? Dan is propaangas de ideale brandstof om ze aan te drijven. Heftrucks op gas zorgen voor minder geluid, minder geur en minder uitstoot. Alleen maar positief dus!

Welke fles is het meest geschikt voor jouw heftruck?

Primagaz heeft alle expertise in huis om je heftruckvloot optimaal te laten renderen met een oplossing die bij je past. Van een slim ingericht systeem om je lege gasflessen te ruilen voor volle, tot een volledig ingericht propaanvulstation op je terrein. Naast ons beste advies, namelijk een leveringsplan toegespitst op jouw bedrijf, hebben wij ook verschillende gasflessen in ons assortiment. Zo krijg je altijd de beste oplossing voor jouw situatie.
Primaclip 10

PrimaClip 10

Propaan

Primaclip 18

PrimaClip 18

Propaan

Waar kan ik mijn gasfles kopen?

Via onze dealer locator vind je heel eenvoudig het dichtstbijzijnde verkooppunt. Hier kan je gasflessen kopen of omruilen. Er is altijd een verdeler in je buurt!

Heftruckgasflessen makkelijk en snel aansluiten 

Doe het met de Primagaz EasyClip

De PrimaClip 10 en PrimaClip 18 zijn bestemd voor de aandrijving van heftrucks. Deze gasflessen zijn gemaakt van staal en te herkennen aan de groene kleur met op de fles een afbeelding van een heftruck. De PrimaClip is alleen geschikt voor vloeistofafname.

Meer gebruiksgemak met de EasyClip
Je kan de PrimaClip-flessen op alle merken LPG-heftrucks aansluiten. Dankzij de handige EasyClip is de gasfles in een handomdraai op de brandstofslang van de heftruck te monteren. Bovendien heeft de EasyClip een extra drukbegrenzer waardoor de veiligheid gegarandeerd is. Met de PrimaClip van Primagaz ben je dus zeker van een veilige gasfles van uitstekende kwaliteit.

Waarom kiezen voor gasflessen van Primagaz?

  • Cylinder_16x16_1

    Breed assortiment

  • Eenvoudige aansluiting

  • Why_Work_For_Us_32x32

    Veilig en zeker

  • Betrouwbare en flexibele levering

Nog vragen?

Veelgestelde vragen

Neen, niet noodzakelijk. De meeste butaan- en propaanflessen van Primagaz zijn verkrijgbaar met binnendraad (POL-aansluiting) en buitendraad (TS-aansluiting). De Twiny-fles van 5 kg propaangas heeft een specifieke Quick-On-aansluiting en de propaangasflessen voor heftrucks zijn uitgerust met een EasyClip-systeem.

Als je twijfelt over de juiste aansluiting, neem je best je ontspanner mee wanneer je een gasfles gaat halen bij een verkooppunt.

Een gasfles is nooit voor 100% gevuld omdat de vloeistof moet kunnen uitzetten. Alle gasflessen zijn daarom tussen 80% en 87% gevuld.

Primagaz respecteert alle wettelijke eisen en garandeert daarmee dat alle gasflessen met een witte krimpfolie met Primagaz-logo rond de kraan de beloofde hoeveelheid gas bevatten.

Met MijnPrimagaz biedt Primagaz je een online platform dat volledig op jouw behoeften is gebouwd. Na een eenvoudige registratie kan je al je propaangas gerelateerde zaken online regelen. Van het bekijken van facturen en netto gasprijzen tot het wijzigen van je persoonlijke gegevens en het plaatsen van een nieuwe bestelling.

Op deze manier is Primagaz in staat je als klant altijd en overal te bedienen.

Bijkomende informatie en registratie is mogelijk op het online klantenportaal MijnPrimagaz.