De energieprijzen zijn gestegen. Wat betekent dit concreet voor jou en wat kan je zelf doen om de impact op je energiefactuur te verminderen? Lees meer.

Een oplossing voor iedereen

Veiligheid

Optimale veiligheid
Rond je propaaninstallatie

Vraag vrijblijvend advies

Een veilige energiebron

Propaangas is een gemakkelijke en voordelige oplossing voor bedrijven die niet aangesloten kunnen worden op het aardgasnetwerk. Geniet van het comfort en de veelzijdigheid van propaangas in alle veiligheid.

Een gasinstallatie van Primagaz biedt de nodige veiligheid en zekerheid om je zaak of bedrijf vlot te laten functioneren. Primagaz focust namelijk op veiligheid en volgt strikt de veiligheidsregels die nodig zijn bij de installatie en het onderhoud van een gastank. Onze gasadviseurs kennen alle veiligheidsvoorschriften en volgen deze nauwgezet op.

Primagaz garandeert de veiligheid van je tank

Stevige tanks geplaatst volgens de veiligheidsregels

Primagaz werkt exclusief met erkende propaangasinstallateurs. Zij werken steeds volgens de meest recente reglementering en respecteren nauwgezet de veiligheidsregels wanneer ze een propaantank installeren.

Elke Primagaz-tank is stevig, roestvrij en beveiligd tegen overdruk. Rondom de gastank gelden ook veiligheidsafstanden. Dit zijn de afstanden tussen de tank en gebouwen, de eigendomsgrens, beplanting… De veiligheidsafstanden verschillen bij een bovengrondse en een ondergrondse tank en variëren per regio. Je gasadviseur geeft je hierover het nodige advies.

Krijg nu je installatie gratis

Interesse in propaan? Contacteer ons en krijg nu tijdelijk je installatie gratis.*

Gaslek

Wat moet je doen als je een ernstig gaslek vermoedt?

Onderneem de volgende stappen:

  • Bel de brandweer (100 – 112 voor gsm) en meld de aanwezigheid van een LPG-tank.
  • Bel de 24-uren ‘Primagaz Emergency Service’ op het nummer 02 507 21 51.
  • Sluit indien mogelijk de gasafnamekraan van de tank.
  • Doof alle open vlammen pas nadat de gastoevoer is afgesloten.
  • Schakel motoren, elektrische apparatuur en mobiele telefoons uit.

Propaan drijft mee met de wind. Hou dus rekening met de windrichting, zowel voor je eigen veiligheid als voor het waarschuwen en evacueren van buurtbewoners.

Vraag vrijblijvend advies

Klaar voor propaan?

Ben je overtuigd van de voordelen van propaan en ontvang je graag een offerte op maat? Vul je gegevens in en onze gasadviseur neemt snel contact met je op.

Headline

Teaser Text

TextHeader
PopupText

Er zijn één of meerdere velden incorrect ingevuld. Gelieve deze te corrigeren.