Bouw

Bouw en constructie
Energie waarop je kan bouwen

Ontdek onze gasflessen

Een optimaal resultaat met propaan

Als bouwprofessional moet je een goed resultaat neerzetten. Onze energieoplossingen helpen je om elke dag opnieuw kwaliteit te leveren.

Met energieoplossingen van Primagaz in zowel tanks als flessen, is propaan de ideale brandstof voor het verwarmen van de werfkeet, het uitharden van gietbeton of als brandstof voor de branders van bijvoorbeeld dakdekkers. Wat ons onderscheidt van anderen, is vooral onze betrouwbaarheid en flexibiliteit. 

Welke fles is het meest geschikt voor de bouwsector?

Het uitgebreide assortiment van Primagaz bevat verschillende gasflessen voor de bouwsector. Elke gasfles wordt vóór, tijdens en na het vullen gecontroleerd, zodat ze voldoet aan alle veiligheidseisen. Met de gasflessen van Primagaz ben je dan ook zeker van een veilige gasfles met de juiste gasvulling van uitstekende kwaliteit.
Primagaz Black

PrimaBlack 10

Propaan

Primagaz Blue 10

PrimaBlue 10

Propaan

Primagaz Blue 18

PrimaBlue 18

Propaan

Primagaz Blue 46

PrimaBlue 46

Propaan

Waarom kiezen voor gasflessen van Primagaz?

 • Lightweight_32x32

  Lichtgewicht 

 • Budgetvriendelijk

 • Betrouwbare en flexibele levering

 • Duurzaam met biopropaan 

Diverse toepassingen

Binnen de bouwsector

Propaangas bewijst z'n nut in diverse sectoren, voor verschillende toepassingen. Zo ook in de bouwsector. Je kan gasflessen van Primagaz onder andere gebruiken voor:

 • Verwarming van de werfkeet
  De centrale plaats op een bouwplaats is de keet. Primagaz levert hier de energie voor, zodat het een aangename ontmoetingsplaats blijft.
 • Uitharden van gietbeton
  Dankzij het hoge rendement van propaangasbranders hardt beton sneller uit en kan je na het storten snel starten met ontkisten, wat het bouwproces versnelt.
 • Wegenwerken
  Asfalteermachines moeten 24 uur per dag klaarstaan voor gebruik. Gebruik onze gasflessen en vertrouw op een uitgebreid netwerk van verdelers in geval van nood. 

Waar kan ik mijn gasfles kopen?

Via onze dealer locator vind je heel eenvoudig het dichtstbijzijnde verkooppunt. Hier kan je gasflessen kopen of omruilen. Er is altijd een verdeler in je buurt!

Primagaz, vol energie voor de toekomst

Primagaz investeert continu in veiligheid op onze productielocaties, de opslag en tijdens het transport. Primagaz-gasflessen worden voor, tijdens en na het vullen gecontroleerd. Onze gasflessen voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen en zijn een veilige en betrouwbare energiebron. 

Primagaz zet zich in voor schonere lucht. Elk jaar weer. Hoe? Primagaz streeft ernaar vervuilende energiebronnen te vervangen door milieuvriendelijkere alternatieven. Als enige leverancier in heel Europa hebben wij geïnvesteerd in biopropaan, een duurzaam alternatief voor conventioneel propaan. Ook investeren wij in duurzamere vrachtwagens die op LNG rijden in plaats van op diesel. Zo stoten ze een pak minder roet en fijn stof uit en dragen wij bij aan een beter milieu.

Heb je een uitdaging voor ons, een vraag, of loopt er iets mis? Onze medewerkers helpen je graag verder. Onze Customer Service staat voor je klaar tijdens de kantooruren. In geval van nood zijn we ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar. Daarnaast kan je via MijnPrimagaz 24/24 gas bestellen, je facturen bekijken en je bestellingen volgen.

Heb je pieken in je energievraag, verwacht of juist onverwacht? We spelen hierop in door duidelijke afspraken te maken of levermomenten in te plannen wanneer het jou uitkomt. Indien nodig zorgen we voor extra leveringen, grotere hoeveelheden gasflessen... Kortom: we stemmen ons af op jouw behoeften.

Primagaz is met meer dan 60 jaar ervaring de propaanspecialist in België. We zorgen voor advies, een veilige installatie en betrouwbare gaslevering. We leveren zowel in bulk als in grote en kleine gasflessen aan bedrijven en aan particulieren. Doordat wij luisteren naar onze klanten en specifieke oplossingen op maat bieden, vertrouwen onze klanten op ons voor hun energieoplossing. Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy, actief in 27 landen en de grootste LPG-leverancier ter wereld met een distributie van meer dan 5 miljoen ton gas per jaar.