Doorgaan naar artikel

Nog een lege Primagaz-gasfles in huis? Lees hier wat je moet doen.

Primablue 18

PrimaBlue 18 Propaan binnendraad

Propaangasfles 18 kg

De PrimaBlue 18 van Primagaz heeft een inhoud van 18 kg propaan en is geschikt voor buitengebruik bij temperaturen tussen -45 °C en +50 °C. 

Deze propaangasfles is voorzien van een stalen kraag waardoor ze gemakkelijk te hanteren is. Je kan deze gasfles kopen voor diverse toepassingen, waaronder koken en de productie van warm water

Je vertrouwde Primagaz-gasfles kan een andere kleur hebben. Maak je geen zorgen, de inhoud en aansluiting zijn exact hetzelfde. Enkel de kleur kan verschillen. Wil je hier meer informatie over? Lees het hier.

Wil je overstappen op het duurzamere Futuria Propaan? Bekijk dan onze gasflessen EasyBlue PLUS (6 kg) en EasyBlue XL (9,5 kg), beide gevuld met 20% Futuria Propaan. Deze kan je voor dezelfde toepassingen gebruiken als conventioneel propaan.

Het statiegeld voor de PrimaBlue 18 bedraagt € 25. Je krijgt dit geld terug wanneer je de fles inlevert bij een verdeler

Elke gasfles wordt vóór, tijdens en na het vullen gecontroleerd, zodat ze voldoet aan alle veiligheidseisen. Met de PrimaBlue 18-gasfles van Primagaz ben je dan ook zeker van een veilige gasfles met een vulling van uitstekende kwaliteit.

  • Aansluiting: binnendraad
  • Afmetingen: H 62 cm / ⌀ 38 cm
  • Gebruikstemperatuur: -45 °C tot +50 °C
  • Inhoud: 18 kg propaan
  • Kleur fles: blauw, rood
  • Materiaal: staal

Deze gasfles kan gebruikt worden voor: