Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en blijft voor jou klaarstaan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Vol energie, thuis en op vakantie

Propaan is de ideale energiebron voor gezinnen waarvan de woning niet op het aardgasnet is aangesloten. Het is veilig en geschikt voor een waaier aan toepassingen.

In huis gebruik je propaangas om te koken en te verwarmen, in de tuin om te barbecueën of onkruid te verdelgen, en ook op vakantie kan je onze gasflessen perfect met je meenemen tijdens het kamperen of in de caravan.

Wist je trouwens dat propaan een alternatief is voor stookolie en warmtepompen? Ontdek hieronder alle voordelen van propaan.

Propaan?

Da's 1 energiebron voor:

 • verwarmen en warm water
 • koken
 • onkruidbestrijding
 • barbecueën
 • kamperen
 • caravan
180904CalorGarden2113

Waarom kiezen voor propaan?

 • Een veelzijdige energiebron voor diverse toepassingen
 • Een veilige en gebruiksvriendelijke energieoplossing
 • Voor elk type woning een oplossing op maat
 • Installaties die minder duur zijn in aankoop en onderhoud
 • Minder CO₂-uitstoot
 • Alle voordelen van gas, zelfs zonder aansluiting op het gasnetwerk

Ontdek de oplossing op maat van jouw woning

Benieuwd hoe je kan profiteren van alle voordelen van propaan in huis?

Sorry, an error occurred. Please try again

Vind de juiste installatie voor elke situatie

Geniet nu van een gratis installatie

Kies de formule die bij je past

Afhankelijk van je situatie kan je je tank kopen of huren. De installatie krijg je cadeau. Ontdek nu onze verschillende formules.

Altijd de beste prijs voor je gas

De prijs van propaangas is variabel en wordt bepaald door de overheid. Zo kan je als consument altijd rekenen op een correcte gasprijs.

Stap over op propaan in 5 stappen

We begeleiden je van A tot Z

Onze gasadviseur komt langs om je een oplossing op maat voor te stellen, altijd aangepast aan jouw specifieke situatie. Hij schat je verbruik in, adviseert je over het type tank, hoe de plaatsing volgens de veiligheidsvoorschriften verloopt en hij beantwoordt al je vragen. Daarna krijg je een vrijblijvende offerte. Valt die in de smaak, dan hoef je alleen maar te tekenen om klant te worden en te genieten van Primagaz' service op maat. We prikken samen een datum voor de installatie van je tank. In tussentijd dien je een vergunningsaanvraag in bij je gemeente en stuur je de omgevingsvergunning op naar ons.
Primagaz verzorgt de installatie van je tank van A tot Z, helemaal gratis. Op de dag van plaatsing moet je er alleen voor zorgen dat de toegang vrij is, afhankelijk van het gekozen type installatie (bovengrondse of ondergrondse tank). Primagaz installeert de gasleidingen op middendruk en hoge druk, tot en met de ontspanner naar lage druk. Voor de aansluiting op het lagedruksysteem in je huis doe je beroep op een erkend installateur.
Wanneer we je tank plaatsen, doen we meteen een eerste keuring. Na de aansluiting wordt alles opnieuw gecontroleerd en tot slot laten we na de eerste levering een erkend keuringsorganisme je tank controleren voor ingebruikname. Zo ben je altijd zeker van een optimale veiligheid.
Na de tweede inspectie krijg je een verificatierapport of een lekdichtheidsbewijs voor de interne en externe leidingen. Dat bezorg je ons vóór de eerste levering.
Je geniet meteen van alle voordelen van de Primagaz-service. Je kan bestellingen plaatsen en je gebruik online opvolgen via MijnPrimagaz. Als je gekozen hebt voor het geautomatiseerd meetsysteem zorgen we zelfs voor tijdige leveringen zonder dat je er zelf aan moet denken. 
Met Primagaz ben je kortom zeker dat je nooit zonder energie zal komen te zitten. Dankzij onze voorraad en ons wagenpark kunnen we altijd een snelle levering garanderen. 
We zorgen ook voor het technisch onderhoud van je tank, voeren eventuele reparaties uit en zorgen elke vijf jaar voor een inspectie door een erkende instantie. En dat allemaal inbegrepen in het pakket dat je gekozen hebt.

Krijg nu je installatie gratis

Interesse in propaan? Contacteer ons en krijg nu tijdelijk je installatie gratis.*

*Deze actie is niet van toepassing voor een beperkt verbruik van < 2.000 liter per jaar. Enkel geldig indien de plaatsing, leidingwerk en aansluiting via Primagaz verlopen. Raadpleeg de actievoorwaarden.
Specifiers_32x32

Propaan, jouw veilige energie

Propaan is een veilige en gemakkelijk te gebruiken energiebron. Laat thuis een tank installeren en geniet van gegarandeerde energie in alle veiligheid.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Klaar voor propaan?

Ben je overtuigd van de voordelen van propaan en ontvang je graag advies op maat? Vul je gegevens in en onze gasadviseur neemt snel contact met je op.

Headline

Teaser Text

TextHeader
PopupText

Er zijn één of meerdere velden incorrect ingevuld. Gelieve deze te corrigeren.