Nog een lege Primagaz-gasfles in huis? Lees hier wat je moet doen.

Verander van leverancier

Klant worden bij Primagaz?
Stap nu eenvoudig over

Geniet van alle voordelen van gas, met Primagaz

Primagaz levert dagelijks propaangas aan heel wat tevreden klanten. Ook jij kan eenvoudig overstappen naar Primagaz.

Wil je overstappen op een groener alternatief dan je huidige mazoutketel? Of wil je genieten van alle voordelen van gas, maar is je woning niet aangesloten op het aardgasnetwerk? Geen nood: propaan- en Futuria Propaangas van Primagaz zijn het perfecte antwoord op jouw energiebehoeften. In gasflessen of -tanks, in grote of kleine hoeveelheden, om enkel te gebruiken op vakantie of om dagelijks van te genieten in en rond je woning: voor elke situatie is er een oplossing op maat.

Tariefformules

Primagaz biedt je verschillende tariefformules. Zo vind je gegarandeerd een formule die bij je past.

Hoe stap ik over naar Primagaz?

Overschakelen naar Primagaz is heel eenvoudig. Wij loodsen je vlot door het proces!

 • 1. Voorbereiding

  Samen bereiden we de plaatsing van je tank voor en spreken we een datum af.

  bezoek
 • 2. Ophaling

  Je vorige leverancier van propaangas komt eerst de huidige tank ophalen.

  Ophalen tank
 • 3. Plaatsing

  Op de afgesproken datum komen onze aannemers je gastank installeren.

 • 4. Keuring

  Bij een eerste keuring wordt gecontroleerd of alles conform de wet is geplaatst.

  contract
 • 5. Attesten

  Je bezorgt de nodige attesten en rapporten om aan te tonen dat je tank wettelijk in orde is.

  Attesten en rapporten goedkeuring gastank
 • 6. Eerste levering

  Primagaz vult je tank. Je kan nu genieten van alle voordelen van propaangas!

Heb je al een tank?

Indien je al gebruikmaakt van een propaantank kan je altijd een offerte bij ons opvragen voor het vervangen van je huidige installatie. Indien je huidige contract bijna afloopt, kan je vaak zonder extra kosten overstappen.

Wil je een nieuwe tank?

Primagaz levert niet alleen propaangas, maar installeert ook propaantanks. Daarbij heb je de keuze tussen een bovengrondse gastank of een ondergrondse. Onze gasadviseur bekijkt samen met jou welk exemplaar het meest geschikt is in jouw situatie.

Vraag vrijblijvend advies

Klaar voor propaan?

Vul je gegevens in en we bellen je op om vrijblijvend een offerte op maat op te stellen.

Headline

Teaser Text

TextHeader
PopupText

Er zijn één of meerdere velden incorrect ingevuld. Gelieve deze te corrigeren.

Even geduld...

Waarom kiezen voor propaangas van Primagaz?

Primagaz, vol energie voor de toekomst

Veiligheid staat bij Primagaz voorop. Bij alles wat we doen, zorgen we voor een veilige werk- en woonomgeving. De wettelijk bepaalde veiligheidsafstanden worden nauwgezet opgevolgd tijdens de plaatsing van je tank. De keuring voor het eerste gebruik gebeurt door een onafhankelijk organisme. We werken met erkende propaangasinstallateurs voor het onderhoud van je installatie. Daarna zorgt Primagaz voor de wettelijk verplichte controles van de tank.

Primagaz zet zich in voor schonere lucht. Elk jaar weer. Hoe? Primagaz streeft ernaar vervuilende energiebronnen te vervangen door milieuvriendelijkere alternatieven. Als enige leverancier in heel Europa hebben wij geïnvesteerd in Futuria Propaan, een duurzaam alternatief voor conventioneel propaan. Ook investeren wij in duurzamere vrachtwagens die op LNG rijden in plaats van op diesel. Zo stoten ze een pak minder roet en fijn stof uit en dragen wij bij aan een beter milieu.

Heb je een uitdaging voor ons, een vraag, of loopt er iets mis? Onze medewerkers helpen je graag verder. Onze Customer Service staat voor je klaar tijdens de kantooruren. In geval van nood zijn we ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar. Daarnaast kan je via MijnPrimagaz 24/24 gas bestellen, je facturen bekijken en je bestellingen volgen.

Heb je gas nodig? Contacteer dan onze Customer Service of bestel nog eenvoudiger zelf 24/24 via MijnPrimagaz. Bij Primagaz werken wij steeds aan een snelle levering voor al onze klanten. We kopen gas in op verschillende markten en hebben verschillende opslagruimtes verspreid over het land. Hierdoor is de tijdige levering van gas gegarandeerd.
Primagaz is met meer dan 60 jaar ervaring de propaanspecialist in België. We zorgen voor advies, een veilige installatie en betrouwbare gaslevering. We leveren zowel in bulk als in grote en kleine gasflessen aan bedrijven en aan particulieren. Doordat wij luisteren naar onze klanten en specifieke oplossingen op maat bieden, vertrouwen onze klanten op ons voor hun energieoplossing. Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy, actief in 27 landen en de grootste LPG-leverancier ter wereld met een distributie van meer dan 5 miljoen ton gas per jaar.