Doorgaan naar artikel

Nog een lege Primagaz-gasfles in huis? Lees hier wat je moet doen.

Sfeerbeeld gedekte tafels in horecazaak

Horeca

Sfeer, warmte en beleving
Voor al je klanten

De beste service en de beste kwaliteit bieden

Een horecazaak runnen is meer dan zomaar een job. Het is hard werken, waarbij elk detail telt. Met de energieoplossingen van Primagaz kunnen al je klanten optimaal genieten.

Met Primagaz kan je rekenen op een professionele partner die solide energieoplossingen biedt. Dit onder andere om te koken op gas, maar denk bijvoorbeeld ook aan het terras van je café of restaurant, waar terrasverwarmers op gasflessen je klanten warm houden. Ook voor horecazaken met een flexibele dienstverlening, zoals partyservice- en cateringbedrijven, is propaangas onmisbaar.

 

Welke fles is het meest geschikt voor de horeca?

Zoek je een kleinere fles die makkelijk te hanteren is, of een fles specifiek voor buitengebruik? Het uitgebreide assortiment van Primagaz bevat verschillende gasflessen voor de horeca. Je kan hierbij kiezen tussen propaan of Futuria Propaan in de EasyBlue-flessen.

Easyblue XL

EasyBlue XL

Futuria Propaan DIN-aansluiting

Primablack 10

PrimaBlack 10

Propaan buitendraad

Waarom kiezen voor gasflessen van Primagaz?

Koken op gas

Een meerwaarde in de horeca

In tegenstelling tot elektrische kookplaten heb je met gas meer controle over het vuur. Geen wonder dus dat veel horecazaken opteren om in de keuken te werken met gasvuren. 

De voordelen van propaangas

  • Je kan de temperatuur snel aanpassen en ook gemakkelijk stabiel houden.
  • Voor slow cooking en gestoofde gerechten kan je een heel lage temperatuur gebruiken, iets wat moeilijker is met elektrische kookplaten.
  • Terwijl de meeste kookplaten heet blijven, kan je gas gewoon afzetten en de warmte is weg. Zo vermijd je het risico dat je gerecht toch nog aanbrandt.

Waar kan ik mijn gasfles kopen?

Via onze dealer locator vind je heel eenvoudig het dichtstbijzijnde verkooppunt. Hier kan je gasflessen kopen of omruilen. Er is altijd een verdeler in je buurt!
Waarom kiezen voor propaangas van Primagaz?

Primagaz, vol energie voor de toekomst

Veiligheid staat bij Primagaz voorop. Bij alles wat we doen, zorgen we voor een veilige werk- en woonomgeving. De wettelijk bepaalde veiligheidsafstanden worden nauwgezet opgevolgd tijdens de plaatsing van je tank. De keuring voor het eerste gebruik gebeurt door een onafhankelijk organisme. We werken met erkende propaangasinstallateurs voor het onderhoud van je installatie. Daarna zorgt Primagaz voor de wettelijk verplichte controles van de tank.

Primagaz zet zich in voor schonere lucht. Elk jaar weer. Hoe? Primagaz streeft ernaar vervuilende energiebronnen te vervangen door milieuvriendelijkere alternatieven. Als enige leverancier in heel Europa hebben wij geïnvesteerd in Futuria Propaan, een duurzaam alternatief voor conventioneel propaan. Ook investeren wij in duurzamere vrachtwagens die op LNG rijden in plaats van op diesel. Zo stoten ze een pak minder roet en fijn stof uit en dragen wij bij aan een beter milieu.

Heb je een uitdaging voor ons, een vraag, of loopt er iets mis? Onze medewerkers helpen je graag verder. Onze Customer Service staat voor je klaar tijdens de kantooruren. In geval van nood zijn we ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar. Daarnaast kan je via MijnPrimagaz 24/24 gas bestellen, je facturen bekijken en je bestellingen volgen.

Voor gasflessen kan je ook steeds terecht bij een Primagaz-verdeler. Dankzij het uitgebreide Primagaz-netwerk is er altijd een Primagaz-verdeler in je buurt. Gebruik je grote hoeveelheden gasflessen? Dan gaat Primagaz samen met jou op zoek naar de meest efficiënte oplossing voor rechtstreekse levering.

Primagaz is met meer dan 60 jaar ervaring de propaanspecialist in België. We zorgen voor advies, een veilige installatie en betrouwbare gaslevering. We leveren zowel in bulk als in grote en kleine gasflessen aan bedrijven en aan particulieren. Doordat wij luisteren naar onze klanten en specifieke oplossingen op maat bieden, vertrouwen onze klanten op ons voor hun energieoplossing. Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy, actief in 27 landen en de grootste LPG-leverancier ter wereld met een distributie van meer dan 5 miljoen ton gas per jaar.