Doorgaan naar artikel

Nog een lege Primagaz-gasfles in huis? Lees hier wat je moet doen.

Twee pannen op een gasvuur in een keuken

Koken

Koken op propaangas

De enige ‘echte’ manier van koken

Makkelijker en beter koken

Koken op gas is niet enkel makkelijk: het is ook een heel vertrouwde manier om eten voor je klanten te bereiden. De meeste grote chefs zweren bij koken op gas omdat het snel de juiste warmte genereert en ook gemakkelijk te regelen is. En laat ons eerlijk zijn, echt vuur zal altijd een stapje voor hebben op zijn concurrenten.

Welke fles is het meest geschikt om mee te koken?

Uiteraard wil je je klanten graag verrassen met de lekkerste culinaire hoogstandjes. Met propaangas van Primagaz is dat perfect mogelijk. Onze gasflessen zijn er in verschillende soorten en maten, zodat je zeker een fles vindt op maat van jouw kookbehoeften. Met deze gasflessen ben je zeker van een veilige gasfles met de juiste vulling van uitstekende kwaliteit.

Easyblue XL

EasyBlue XL

Futuria Propaan DIN-aansluiting

Primablue 10

PrimaBlue 10

Propaan binnendraad

Primablue 18

PrimaBlue 18

Propaan binnendraad

Primablack 10

PrimaBlack 10

Propaan buitendraad

Waar kan ik mijn gasfles kopen?

Via onze dealer locator vind je heel eenvoudig het dichtstbijzijnde verkooppunt. Hier kan je gasflessen kopen of omruilen. Er is altijd een verdeler in je buurt!

Geen aardgas, toch professioneel koken op gas

Geschakelde gasflessen

Gebruik je veel propaangas, dan heb je meer gas nodig. Natuurlijk kan je dan kiezen voor een grotere gasfles, maar die zijn vaak ook zwaar en moeilijker te vervoeren. Gelukkig kan je het jezelf ook gemakkelijk maken. Primagaz-gasflessen kunnen namelijk onderling verbonden worden met een koppelstuk waarop een manuele of automatische omschakelaar bevestigd is. Is de eerste fles leeg, dan wordt er overgeschakeld naar de volle. Zo kom je nooit voor vervelende situaties óf lege gasflessen te staan.

Waarom kiezen voor gasflessen van Primagaz?

Nog vragen?

Veelgestelde vragen

Neen, niet noodzakelijk. De meeste  propaanflessen van Primagaz zijn verkrijgbaar met binnendraad (POL-aansluiting) en buitendraad (TS-aansluiting). De EasyBlue-gasflessen gevuld met biopropaan hebben een DIN-aansluiting, de Twiny-fles van 5 kg propaangas heeft een specifieke Quick-On-aansluiting en de propaangasflessen voor heftrucks zijn uitgerust met een EasyClip-systeem.

Als je twijfelt over de juiste aansluiting, neem je best je ontspanner mee wanneer je een gasfles gaat halen bij een verkooppunt.

Een gasfles is nooit voor 100% gevuld omdat de vloeistof moet kunnen uitzetten. Alle gasflessen zijn daarom tussen 80% en 87% gevuld.

Primagaz respecteert alle wettelijke eisen en garandeert daarmee dat alle gasflessen met een witte krimpfolie met Primagaz-logo rond de kraan de beloofde hoeveelheid gas bevatten.

Met MijnPrimagaz biedt Primagaz je een online platform dat volledig op je behoeften is gebouwd. Mits eenvoudige registratie kan je al je propaangas gerelateerde zaken online regelen. Van het bekijken van facturen en netto gasprijzen, het wijzigen van je persoonlijke gegevens, tot het plaatsen van een nieuwe bestelling.

Op deze manier is Primagaz in staat je als klant altijd en overal te bedienen.

Bijkomende informatie en registratie is mogelijk op het online klantenportaal MijnPrimagaz.