Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en blijft voor jou klaarstaan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.
Primaclip 18

PrimaClip 18 Propaan EasyClip

Propaangasfles 18 kg voor vloeistofafname

De PrimaClip 18 van Primagaz is bestemd voor de aandrijving van heftrucks. De gasfles bevat 18 kg propaan, is gemaakt van staal en herkenbaar aan de groene kleur en de afbeelding van een heftruck. De gasfles is alleen geschikt voor vloeistofafname.

Deze propaangasfles kan aangesloten worden op alle merken LPG-heftrucks. Dankzij de handige EasyClip is de gasfles in een handomdraai op de brandstofslang van de heftruck aan te sluiten. Bovendien heeft de EasyClip een extra drukbegrenzer waardoor de veiligheid nog meer gegarandeerd wordt in vergelijking met een klassieke TS- of POL-aansluiting.

Het statiegeld voor de PrimaClip 18 bedraagt € 25. Je krijgt dit geld terug wanneer je de fles inlevert bij een verdeler

De gasflessen blijven eigendom van Primagaz en mogen dan ook alleen door Primagaz zelf worden gevuld. De PrimaClip 18 is gemaakt volgens de EN1442-normen. Uiteraard voldoet de fles aan alle veiligheidseisen.

Primagaz controleert elke gasfles vóór, tijdens en na het vullen. Met de PrimaClip 18 van Primagaz ben je dan ook zeker van een veilige gasfles met een vulling van uitstekende kwaliteit.

  • Aansluiting: EasyClip (vloeistofafname)
  • Afmetingen: H 63 cm / ⌀ 38 cm
  • Gebruikstemperatuur: -45 °C tot +50 °C
  • Inhoud: 18 kg propaan
  • Kleur fles: groen
  • Materiaal: staal

Deze gasfles kan gebruikt worden voor:

Andere producten die je misschien interesseren: