Overige sectoren

Diverse gasflessen
Voor een oplossing op maat

Ontdek onze gasflessen

Staat jouw sector niet in het overzicht?

Geen zorgen! Primagaz levert energie-oplossingen voor de professionele gebruiker, en dit in verschillende sectoren en voor diverse toepassingen.

Zelfs als de sector van jouw bedrijf niet in het overzicht vermeld staat, is de kans groot dat onze gasflessen je een slimme energieoplossing kunnen bieden. Al meer meer dan 60 jaar leveren wij propaan aan onze klanten in verschillende industrieën. Er zijn dus maar weinig toepassingen die we nog niet kennen!

Welke fles is het meest geschikt voor jouw sector?

Primagaz heeft alle expertise in huis om een antwoord te vinden op jouw vraag. Naast ons beste advies hebben wij ook verschillende gasflessen in ons assortiment. Zo krijg je altijd de beste oplossing voor jouw situatie, ongeacht de sector waarin je werkzaam bent.

Waarom kiezen voor gasflessen van Primagaz?

  • Lightweight_32x32

    Lichtgewicht 

  • Budgetvriendelijk

  • Betrouwbare en flexibele levering

  • Duurzaam met biopropaan 

Waar kan ik mijn gasfles kopen?

Via onze dealer locator vind je heel eenvoudig het dichtstbijzijnde verkooppunt. Hier kan je gasflessen kopen of omruilen. Er is altijd een verdeler in je buurt!

Primagaz, vol energie voor de toekomst

Primagaz investeert continu in veiligheid op onze productielocaties, de opslag en tijdens het transport. Primagaz-gasflessen worden voor, tijdens en na het vullen gecontroleerd. Onze gasflessen voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen en zijn een veilige en betrouwbare energiebron. 

Primagaz zet zich in voor schonere lucht. Elk jaar weer. Hoe? Primagaz streeft ernaar vervuilende energiebronnen te vervangen door milieuvriendelijkere alternatieven. Als enige leverancier in heel Europa hebben wij geïnvesteerd in biopropaan, een duurzaam alternatief voor conventioneel propaan. Ook investeren wij in duurzamere vrachtwagens die op LNG rijden in plaats van op diesel. Zo stoten ze een pak minder roet en fijn stof uit en dragen wij bij aan een beter milieu.

Heb je een uitdaging voor ons, een vraag, of loopt er iets mis? Onze medewerkers helpen je graag verder. Onze Customer Service staat voor je klaar tijdens de kantooruren. In geval van nood zijn we ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar. Daarnaast kan je via MijnPrimagaz 24/24 gas bestellen, je facturen bekijken en je bestellingen volgen.

Heb je pieken in je energievraag, verwacht of juist onverwacht? We spelen hierop in door duidelijke afspraken te maken of levermomenten in te plannen wanneer het jou uitkomt. Indien nodig zorgen we voor extra leveringen, grotere hoeveelheden gasflessen... Kortom: we stemmen ons af op jouw behoeften.

Primagaz is met meer dan 60 jaar ervaring de propaanspecialist in België. We zorgen voor advies, een veilige installatie en betrouwbare gaslevering. We leveren zowel in bulk als in grote en kleine gasflessen aan bedrijven en aan particulieren. Doordat wij luisteren naar onze klanten en specifieke oplossingen op maat bieden, vertrouwen onze klanten op ons voor hun energieoplossing. Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy, actief in 27 landen en de grootste LPG-leverancier ter wereld met een distributie van meer dan 5 miljoen ton gas per jaar.