Nog een lege Primagaz-gasfles in huis? Lees hier wat je moet doen.
Hand gevuld met gedroogd graan

Drogen

Gewassen drogen op propaangas

Kostenbesparend en efficiënt 

Duurzame energie voor het drogen van gewassen 

Propaangas is een kostenbesparende brandstof voor het drogen van onder andere tarwe, maïs, aardappelen en uien. En dat zonder aansluiting op het aardgasnetwerk.

Het drogen van gewassen vraagt om een constante en goed regelbare temperatuur, en dit met een schone brandstof. Propaan biedt deze voordelen en is een zeer veilige, efficiënte en financieel interessante energiebron. Ook in het drukke oogstseizoen staat Primagaz altijd voor je klaar. Zo kun je rekenen op een flexibele service met een stipte, correcte levering.

Mogelijkheden voor jouw onderneming

Oplossingen voor het agrarisch drogen van gewassen

Op maat van elke klant

Agrarisch drogen van tarwe

Propaaninstallaties om gewassen te drogen

Primagaz garandeert voor elke energievraag een oplossing op maat. Kiezen tussen een bovengrondse of een ondergrondse gastank? Gebaseerd op je geschatte verbruik en beschikbare ruimte bekijkt onze gasadviseur ter plaatse welke oplossing het meest geschikt is voor jouw situatie.

Meer weten over onze installaties >

Krijg nu € 500 korting

Interesse in (Futuria) Propaan? Contacteer ons en krijg nu tijdelijk € 500 korting op je installatie.

Een nieuwe generatie propaan

Erkend als duurzame energie en geproduceerd uit 100% hernieuwbare grondstoffen. Maak kennis met de energie van de toekomst!

Vraag vrijblijvend advies

Klaar voor propaan?

Ben je overtuigd van de voordelen van propaan en ontvang je graag een offerte op maat? Vul je gegevens in en onze gasadviseur neemt snel contact met je op.

Headline

Teaser Text

TextHeader
PopupText

Er zijn één of meerdere velden incorrect ingevuld. Gelieve deze te corrigeren.

Even geduld...

Waarom kiezen voor propaangas van Primagaz?

Primagaz, vol energie voor de toekomst

Veiligheid staat bij Primagaz voorop. Bij alles wat we doen, zorgen we voor een veilige werk- en woonomgeving. De wettelijk bepaalde veiligheidsafstanden worden nauwgezet opgevolgd tijdens de plaatsing van je tank. De keuring voor het eerste gebruik gebeurt door een onafhankelijk organisme. We werken met erkende propaangasinstallateurs voor het onderhoud van je installatie. Daarna zorgt Primagaz voor de wettelijk verplichte controles van de tank.

Primagaz zet zich in voor schonere lucht. Elk jaar weer. Hoe? Primagaz streeft ernaar vervuilende energiebronnen te vervangen door milieuvriendelijkere alternatieven. Als enige leverancier in heel Europa hebben wij geïnvesteerd in Futuria Propaan, een duurzaam alternatief voor conventioneel propaan. Ook investeren wij in duurzamere vrachtwagens die op LNG rijden in plaats van op diesel. Zo stoten ze een pak minder roet en fijn stof uit en dragen wij bij aan een beter milieu.

Heb je een uitdaging voor ons, een vraag, of loopt er iets mis? Onze medewerkers helpen je graag verder. Onze Customer Service staat voor je klaar tijdens de kantooruren. In geval van nood zijn we ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar. Daarnaast kan je via MijnPrimagaz 24/24 gas bestellen, je facturen bekijken en je bestellingen volgen.

Voor gasflessen kan je ook steeds terecht bij een Primagaz-verdeler. Dankzij het uitgebreide Primagaz-netwerk is er altijd een Primagaz-verdeler in je buurt. Gebruik je grote hoeveelheden gasflessen? Dan gaat Primagaz samen met jou op zoek naar de meest efficiënte oplossing voor rechtstreekse levering.

Primagaz is met meer dan 60 jaar ervaring de propaanspecialist in België. We zorgen voor advies, een veilige installatie en betrouwbare gaslevering. We leveren zowel in bulk als in grote en kleine gasflessen aan bedrijven en aan particulieren. Doordat wij luisteren naar onze klanten en specifieke oplossingen op maat bieden, vertrouwen onze klanten op ons voor hun energieoplossing. Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy, actief in 27 landen en de grootste LPG-leverancier ter wereld met een distributie van meer dan 5 miljoen ton gas per jaar.