Noodweer België: Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor je klaar staan.
Hierbij stellen we de veiligheid van onze klanten steeds voorop. Lees meer over hoe je je tank in veiligheid kan stellen en hoe je eventuele schade kan melden.
 

Propaangas in nieuwbouwprojecten

Veelzijdig, duurzaam en uitermate veilig in gebruik: propaangas van Primagaz is geschikt om zelfs aan de strengste nieuwbouweisen te voldoen.

Hoewel renovatie essentieel is voor het beheer van bestaande gebouwen, is de toekomst ook afhankelijk van de constructie van nieuwe gebouwen, infrastructuur en faciliteiten. Enkel voorzien in een mooi uitzicht, wat je reputatie kracht bijzet, is niet meer voldoende. In een tijd van energietransitie en milieuwaarden is het enorm belangrijk om op een gepaste manier te voorzien in de energiebehoefte van deze projecten. Propaangas van Primagaz past perfect in dat plaatje. 

Propaannetwerk

Eén propaannetwerk voor meerdere verbruikers

Meer gemak, minder kosten

Voor o.a. nieuwbouwwijken, appartementsgebouwen en recreatiedomeinen die niet aangesloten kunnen worden op aardgas biedt Primagaz een ideale oplossing met het propaannetwerk. Bij zo'n netwerk wordt er slechts één gastank geïnstalleerd. Deze heeft een grotere capaciteit dan de standaard tanks en kan boven- of ondergronds geplaatst worden, afhankelijk van jouw wensen. Dit systeem biedt maximale vrijheid en comfort. Elke verbruiker ontvangt namelijk een afzonderlijke factuur gebaseerd op zijn persoonlijk verbruik, terwijl Primagaz de voorraad beheert en de tank automatisch bijvult zodra deze op 20% komt te staan.
Propaannetwerk voor nieuwbouw toepassingen

Krijg nu € 500 korting

Interesse in (bio)propaan? Contacteer ons en krijg nu tijdelijk € 500 korting op je installatie.

Hoe stap ik over op propaan?

Overschakelen naar propaan is zo gebeurd. Primagaz loodst je vlot door het proces!

 • 1. Voorbereiding

  Samen bereiden we de plaatsing van je tank voor en spreken we een datum af.

  bezoek
 • 2. Plaatsing

  Op de afgesproken datum komen onze aannemers langs om je gastank te installeren.

 • 3. Keuring

  Bij een eerste keuring wordt gecontroleerd of alles conform de wet is geplaatst.

  contract
 • 4. Attesten

  Je bezorgt de nodige attesten en rapporten om aan te tonen dat je tank wettelijk in orde is.

  Attesten en rapporten goedkeuring gastank
 • 5. Eerste levering

  Primagaz vult je tank. Je kan nu genieten van alle voordelen van propaangas!

Vraag vrijblijvend advies

Klaar voor propaan?

Ben je overtuigd van de voordelen van propaan en ontvang je graag een offerte op maat? Vul je gegevens in en onze gasadviseur neemt snel contact met je op.

Headline

Teaser Text

TextHeader
PopupText

Er zijn één of meerdere velden incorrect ingevuld. Gelieve deze te corrigeren.

Partner van A tot Z

Primagaz, vol energie voor de toekomst

Veiligheid staat bij Primagaz voorop. Bij alles wat we doen, zorgen we voor een veilige werk- en woonomgeving. De wettelijk bepaalde veiligheidsafstanden worden nauwgezet opgevolgd tijdens de plaatsing van je tank. De keuring voor het eerste gebruik gebeurt door een onafhankelijk organisme. We werken met erkende propaangasinstallateurs voor het onderhoud van je installatie. Daarna zorgt Primagaz voor de wettelijk verplichte controles van de tank.

Primagaz zet zich in voor schonere lucht. Elk jaar weer. Hoe? Primagaz streeft ernaar vervuilende energiebronnen te vervangen door milieuvriendelijkere alternatieven. Als enige leverancier in heel Europa hebben wij geïnvesteerd in biopropaan, een duurzaam alternatief voor conventioneel propaan. Ook investeren wij in duurzamere vrachtwagens die op LNG rijden in plaats van op diesel. Zo stoten ze een pak minder roet en fijn stof uit en dragen wij bij aan een beter milieu.

Heb je een uitdaging voor ons, een vraag, of loopt er iets mis? Onze medewerkers helpen je graag verder. Onze Customer Service staat voor je klaar tijdens de kantooruren. In geval van nood zijn we ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar. Daarnaast kan je via MijnPrimagaz 24/24 gas bestellen, je facturen bekijken en je bestellingen volgen.

Heb je gas nodig? Contacteer dan onze Customer Service of bestel nog eenvoudiger zelf 24/24 via MijnPrimagaz. Bij Primagaz werken wij steeds aan een snelle levering voor al onze klanten. We kopen gas in op verschillende markten en hebben verschillende opslagruimtes verspreid over het land. Hierdoor is de tijdige levering van gas gegarandeerd.
Primagaz is met meer dan 60 jaar ervaring de propaanspecialist in België. We zorgen voor advies, een veilige installatie en betrouwbare gaslevering. We leveren zowel in bulk als in grote en kleine gasflessen aan bedrijven en aan particulieren. Doordat wij luisteren naar onze klanten en specifieke oplossingen op maat bieden, vertrouwen onze klanten op ons voor hun energieoplossing. Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy, actief in 27 landen en de grootste LPG-leverancier ter wereld met een distributie van meer dan 5 miljoen ton gas per jaar.