Gebruik je propaangas in bulk (tanks)? Dan heb je recht op een overheidspremie van € 300 die geldt voor leveringen tussen 15 november 2021 en 31 maart 2023. Je kan tot en met 31 maart 2023 je aanvraag indienen. Lees hier hoe je deze kan aanvragen.

Overige toepassingen

Maak gebruik van propaangas

Voor diverse toepassingen

Vind je jouw toepassing niet terug in het overzicht?

Maak je geen zorgen: zelfs als je toepassing niet in het overzicht vermeld wordt, is de kans groot dat we je een schone, groene en betaalbare energieoplossing kunnen bieden. Met meer dan 60 jaar ervaring leveren wij propaan in verschillende sectoren, voor diverse toepassingen.

Ontdek ons assortiment gasflessen

Er zijn maar weinig marktsegmenten, toepassingen of oplossingen die we nog niet kennen. Om aan alle mogelijke situaties een antwoord te bieden, hebben we een uitgebreid assortiment gasflessen voor professioneel gebruik. Dit gaat van de lichtgewicht EasyBlue XL (9,5 kg) gevuld met 20% Futuria Propaan tot de PrimaBlue 46 met een inhoud van 46,5 kg propaangas.

Gasfles Primagaz Easyblue xl in blauwe kleur

EasyBlue XL

Futuria Propaan DIN-aansluiting

Primablack 10 gasfles met gekleurde bollen

PrimaBlack 10

Propaan buitendraad

Primablue gasfles in blauwe kleur met gekleurde bollen

PrimaBlue 18

Propaan binnendraad

Hoge blauwe gasfles Primablue met bollen

PrimaBlue 46

Propaan binnendraad

Waar kan ik mijn gasfles kopen?

Via onze dealer locator vind je heel eenvoudig het dichtstbijzijnde verkooppunt. Hier kan je gasflessen kopen of omruilen. Er is altijd een verdeler in je buurt!

Geschakelde gasflessen

Een comfortabele oplossing!

Gebruik je veel propaangas, dan heb je meer gas nodig. Natuurlijk kan je dan kiezen voor een grotere gasfles, maar die zijn vaak ook zwaar en moeilijker te vervoeren. Gelukkig kan je het jezelf ook gemakkelijk maken. Primagaz-gasflessen kunnen namelijk onderling verbonden worden met een koppelstuk waarop een manuele of automatische omschakelaar bevestigd is. Is de eerste fles leeg, dan wordt er overgeschakeld naar de volle. Zo kom je nooit voor vervelende situaties óf lege gasflessen te staan.

 

Waarom kiezen voor gasflessen van Primagaz?

Nog vragen?

Veelgestelde vragen

Neen, niet noodzakelijk. De meeste  propaanflessen van Primagaz zijn verkrijgbaar met binnendraad (POL-aansluiting) en buitendraad (TS-aansluiting). De EasyBlue-gasflessen gevuld met biopropaan hebben een DIN-aansluiting, de Twiny-fles van 5 kg propaangas heeft een specifieke Quick-On-aansluiting en de propaangasflessen voor heftrucks zijn uitgerust met een EasyClip-systeem.

Als je twijfelt over de juiste aansluiting, neem je best je ontspanner mee wanneer je een gasfles gaat halen bij een verkooppunt.

Een gasfles is nooit voor 100% gevuld omdat de vloeistof moet kunnen uitzetten. Alle gasflessen zijn daarom tussen 80% en 87% gevuld.

Primagaz respecteert alle wettelijke eisen en garandeert daarmee dat alle gasflessen met een witte krimpfolie met Primagaz-logo rond de kraan de beloofde hoeveelheid gas bevatten.

De prijzen voor propaan in bulk (tanks) worden in België bepaald door een programma-overeenkomst met de overheid. Je kan te allen tijde de prijzen checken op de website van de overheid.

Een gasfles is nooit voor 100% gevuld omdat de vloeistof moet kunnen uitzetten. Alle gasflessen zijn daarom tussen 80% en 87% gevuld.

Primagaz respecteert alle wettelijke eisen en garandeert daarmee dat alle gasflessen met een witte krimpfolie met Primagaz-logo rond de kraan de beloofde hoeveelheid gas bevatten.