Doorgaan naar artikel

Nog een lege Primagaz-gasfles in huis? Lees hier wat je moet doen.

Lachend gezin in de keuken, mama kookt

Verhuizen naar een woning op propaan

Een warme, nieuwe thuis
Met propaangas van Primagaz

Proficiat met je nieuwe thuis!

Een nieuwe woning, een nieuwe thuis... Dat is een spannende stap! Maar geen zorgen: dankzij een installatie op propaan geniet jij optimaal van energie in je nieuwe huis - en voel je je onmiddellijk thuis.

Koken, verwarmen, warm water produceren: noem maar op, het kan allemaal met de propaaninstallatie in je nieuwe woonst. En dat is niet alles. Propaan is ook beter voor het milieu en goedkoper dan een ketel op stookolie. Kies je bovendien voor propaangas van Primagaz, dan geniet je van een uitstekende service met medewerkers die altijd voor je klaarstaan, en dit aan een gunstig tarief.

Hoe word ik klant bij Primagaz?

Is je nieuwe woning voorzien van een propaaninstallatie, dan kan je in 3 stappen klant worden bij Primagaz.

 • Stap 1

  Download het verhuisformulier op onze website.

  Download het verhuisformulier
 • Stap 2

  Vul het formulier in en mail het naar ons.

 • Stap 3

  Primagaz neemt zo snel mogelijk contact met je op!

  Primagaz neemt contact met je op.
Waarom kiezen voor propaangas van Primagaz?

Primagaz, vol energie voor de toekomst

Veiligheid staat bij Primagaz voorop. Bij alles wat we doen, zorgen we voor een veilige werk- en woonomgeving. De wettelijk bepaalde veiligheidsafstanden worden nauwgezet opgevolgd tijdens de plaatsing van je tank. De keuring voor het eerste gebruik gebeurt door een onafhankelijk organisme. We werken met erkende propaangasinstallateurs voor het onderhoud van je installatie. Daarna zorgt Primagaz voor de wettelijk verplichte controles van de tank.

Primagaz zet zich in voor schonere lucht. Elk jaar weer. Hoe? Primagaz streeft ernaar vervuilende energiebronnen te vervangen door milieuvriendelijkere alternatieven. Als enige leverancier in heel Europa hebben wij geïnvesteerd in Futuria Propaan, een duurzaam alternatief voor conventioneel propaan. Ook investeren wij in duurzamere vrachtwagens die op LNG rijden in plaats van op diesel. Zo stoten ze een pak minder roet en fijn stof uit en dragen wij bij aan een beter milieu.

Heb je een uitdaging voor ons, een vraag, of loopt er iets mis? Onze medewerkers helpen je graag verder. Onze Customer Service staat voor je klaar tijdens de kantooruren. In geval van nood zijn we ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar. Daarnaast kan je via MijnPrimagaz 24/24 gas bestellen, je facturen bekijken en je bestellingen volgen.

Voor gasflessen kan je ook steeds terecht bij een Primagaz-verdeler. Dankzij het uitgebreide Primagaz-netwerk is er altijd een Primagaz-verdeler in je buurt. Gebruik je grote hoeveelheden gasflessen? Dan gaat Primagaz samen met jou op zoek naar de meest efficiënte oplossing voor rechtstreekse levering.

Primagaz is met meer dan 60 jaar ervaring de propaanspecialist in België. We zorgen voor advies, een veilige installatie en betrouwbare gaslevering. We leveren zowel in bulk als in grote en kleine gasflessen aan bedrijven en aan particulieren. Doordat wij luisteren naar onze klanten en specifieke oplossingen op maat bieden, vertrouwen onze klanten op ons voor hun energieoplossing. Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy, actief in 27 landen en de grootste LPG-leverancier ter wereld met een distributie van meer dan 5 miljoen ton gas per jaar.