Doorgaan naar artikel

Nog een lege Primagaz-gasfles in huis? Lees hier wat je moet doen.

Bewegingsfoto in magazijn met heftruck

Logistiek

Gasflessen voor heftrucks
Het beste voor je vloot

Aangenamer werken

De gasflessen van Primagaz vormen een gebruiksvriendelijke brandstof voor je heftrucks. Zo zorg je voor een gezonde werkomgeving voor jou en je werknemers.

Heftrucks op propaangas stoten minder CO₂ uit dan diesel en veroorzaken minder geur- en geluidshinder. Afhankelijk van de grootte van het voertuig en de afmetingen van je bedrijfsterrein kan je kiezen voor de meest rendabele oplossing; van een flexibele levering van propaangasflessen tot een eigen vulinstallatie. Heeft je bedrijf echter een beperkt aantal heftrucks of worden deze niet permanent gebruikt? Dan zijn heftruckgasflessen ideaal.

Welke fles is het meest geschikt voor jouw heftruck?

Primagaz heeft alle expertise in huis om je heftruckvloot optimaal te laten renderen met een oplossing die bij je past. Naast ons beste advies, namelijk een leveringsplan toegespitst op jouw bedrijf, hebben wij ook verschillende gasflessen in ons assortiment. Zo krijg je altijd de beste oplossing voor jouw situatie.

Primaclip 10

PrimaClip 10

Propaan EasyClip

Primaclip 18

PrimaClip 18

Propaan EasyClip

Waarom kiezen voor gasflessen van Primagaz?

Gasflessen makkelijk aansluiten

Met de Primagaz EasyClip

De PrimaClip 10 en PrimaClip 18 zijn bestemd voor de aandrijving van heftrucks. Deze gasflessen zijn gemaakt van staal en te herkennen aan de groene kleur met op de fles een afbeelding van een heftruck. De PrimaClip is alleen geschikt voor vloeistofafname.

Meer gebruiksgemak met de EasyClip

Je kan de PrimaClip-flessen op alle merken LPG-heftrucks aansluiten. Dankzij de handige EasyClip is de gasfles in een handomdraai op de brandstofslang van de heftruck te monteren. Bovendien heeft de EasyClip een extra drukbegrenzer waardoor de veiligheid gegarandeerd is. Met de PrimaClip van Primagaz ben je dus zeker van een veilige gasfles van uitstekende kwaliteit.

Waar kan ik mijn gasfles kopen?

Via onze dealer locator vind je heel eenvoudig het dichtstbijzijnde verkooppunt. Hier kan je gasflessen kopen of omruilen. Er is altijd een verdeler in je buurt!
Waarom kiezen voor propaangas van Primagaz?

Primagaz, vol energie voor de toekomst

Veiligheid staat bij Primagaz voorop. Bij alles wat we doen, zorgen we voor een veilige werk- en woonomgeving. De wettelijk bepaalde veiligheidsafstanden worden nauwgezet opgevolgd tijdens de plaatsing van je tank. De keuring voor het eerste gebruik gebeurt door een onafhankelijk organisme. We werken met erkende propaangasinstallateurs voor het onderhoud van je installatie. Daarna zorgt Primagaz voor de wettelijk verplichte controles van de tank.

Primagaz zet zich in voor schonere lucht. Elk jaar weer. Hoe? Primagaz streeft ernaar vervuilende energiebronnen te vervangen door milieuvriendelijkere alternatieven. Als enige leverancier in heel Europa hebben wij geïnvesteerd in Futuria Propaan, een duurzaam alternatief voor conventioneel propaan. Ook investeren wij in duurzamere vrachtwagens die op LNG rijden in plaats van op diesel. Zo stoten ze een pak minder roet en fijn stof uit en dragen wij bij aan een beter milieu.

Heb je een uitdaging voor ons, een vraag, of loopt er iets mis? Onze medewerkers helpen je graag verder. Onze Customer Service staat voor je klaar tijdens de kantooruren. In geval van nood zijn we ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar. Daarnaast kan je via MijnPrimagaz 24/24 gas bestellen, je facturen bekijken en je bestellingen volgen.

Voor gasflessen kan je ook steeds terecht bij een Primagaz-verdeler. Dankzij het uitgebreide Primagaz-netwerk is er altijd een Primagaz-verdeler in je buurt. Gebruik je grote hoeveelheden gasflessen? Dan gaat Primagaz samen met jou op zoek naar de meest efficiënte oplossing voor rechtstreekse levering.

Primagaz is met meer dan 60 jaar ervaring de propaanspecialist in België. We zorgen voor advies, een veilige installatie en betrouwbare gaslevering. We leveren zowel in bulk als in grote en kleine gasflessen aan bedrijven en aan particulieren. Doordat wij luisteren naar onze klanten en specifieke oplossingen op maat bieden, vertrouwen onze klanten op ons voor hun energieoplossing. Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy, actief in 27 landen en de grootste LPG-leverancier ter wereld met een distributie van meer dan 5 miljoen ton gas per jaar.