Gasflessen voor de logistieke sector | Primagaz
Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en blijft voor jou klaarstaan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Logistiek

Gasflessen voor heftrucks
Het beste voor je vloot

Ontdek onze gasflessen

Aangenamer werken

De gasflessen van Primagaz vormen een gebruiksvriendelijke brandstof voor je heftrucks. Zo zorg je voor een gezonde werkomgeving voor jou en je werknemers.

Heftrucks op propaangas stoten minder CO₂ uit dan diesel en veroorzaken minder geur- en geluidshinder. Afhankelijk van de grootte van het voertuig en de afmetingen van je bedrijfsterrein kan je kiezen voor de meest rendabele oplossing; van een flexibele levering van propaangasflessen tot een eigen vulinstallatie. Heeft je bedrijf echter een beperkt aantal heftrucks of worden deze niet permanent gebruikt? Dan zijn heftruckgasflessen ideaal.

Welke fles is het meest geschikt voor jouw heftruck?

Primagaz heeft alle expertise in huis om je heftruckvloot optimaal te laten renderen met een oplossing die bij je past. Naast ons beste advies, namelijk een leveringsplan toegespitst op jouw bedrijf, hebben wij ook verschillende gasflessen in ons assortiment. Zo krijg je altijd de beste oplossing voor jouw situatie.
Primaclip 10

PrimaClip 10

Propaan

Primaclip 18

PrimaClip 18

Propaan

Waarom kiezen voor gasflessen van Primagaz?

Gasflessen makkelijk aansluiten

Met de Primagaz EasyClip

De PrimaClip 10 en PrimaClip 18 zijn bestemd voor de aandrijving van heftrucks. Deze gasflessen zijn gemaakt van staal en te herkennen aan de groene kleur met op de fles een afbeelding van een heftruck. De PrimaClip is alleen geschikt voor vloeistofafname.

Meer gebruiksgemak met de EasyClip

Je kan de PrimaClip-flessen op alle merken LPG-heftrucks aansluiten. Dankzij de handige EasyClip is de gasfles in een handomdraai op de brandstofslang van de heftruck te monteren. Bovendien heeft de EasyClip een extra drukbegrenzer waardoor de veiligheid gegarandeerd is. Met de PrimaClip van Primagaz ben je dus zeker van een veilige gasfles van uitstekende kwaliteit.

Waar kan ik mijn gasfles kopen?

Via onze dealer locator vind je heel eenvoudig het dichtstbijzijnde verkooppunt. Hier kan je gasflessen kopen of omruilen. Er is altijd een verdeler in je buurt!

Primagaz, vol energie voor de toekomst

Primagaz investeert continu in veiligheid op onze productielocaties, de opslag en tijdens het transport. Primagaz-gasflessen worden voor, tijdens en na het vullen gecontroleerd. Onze gasflessen voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen en zijn een veilige en betrouwbare energiebron. 

Primagaz zet zich in voor schonere lucht. Elk jaar weer. Hoe? Primagaz streeft ernaar vervuilende energiebronnen te vervangen door milieuvriendelijkere alternatieven. Als enige leverancier in heel Europa hebben wij geïnvesteerd in biopropaan, een duurzaam alternatief voor conventioneel propaan. Ook investeren wij in duurzamere vrachtwagens die op LNG rijden in plaats van op diesel. Zo stoten ze een pak minder roet en fijn stof uit en dragen wij bij aan een beter milieu.

Heb je een uitdaging voor ons, een vraag, of loopt er iets mis? Onze medewerkers helpen je graag verder. Onze Customer Service staat voor je klaar tijdens de kantooruren. In geval van nood zijn we ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar. Daarnaast kan je via MijnPrimagaz 24/24 gas bestellen, je facturen bekijken en je bestellingen volgen.

Heb je pieken in je energievraag, verwacht of juist onverwacht? We spelen hierop in door duidelijke afspraken te maken of levermomenten in te plannen wanneer het jou uitkomt. Indien nodig zorgen we voor extra leveringen, grotere hoeveelheden gasflessen... Kortom: we stemmen ons af op jouw behoeften.

Primagaz is met meer dan 60 jaar ervaring de propaanspecialist in België. We zorgen voor advies, een veilige installatie en betrouwbare gaslevering. We leveren zowel in bulk als in grote en kleine gasflessen aan bedrijven en aan particulieren. Doordat wij luisteren naar onze klanten en specifieke oplossingen op maat bieden, vertrouwen onze klanten op ons voor hun energieoplossing. Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy, actief in 27 landen en de grootste LPG-leverancier ter wereld met een distributie van meer dan 5 miljoen ton gas per jaar.