Noodweer België: Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en zal voor je klaar staan.
Hierbij stellen we de veiligheid van onze klanten steeds voorop. Lees meer over hoe je je tank in veiligheid kan stellen en hoe je eventuele schade kan melden.
 

Ik wil mijn contract bij Primagaz beƫindigen, hoe gaat dit in zijn werk?

Wij betreuren het verlies van iedere klant. Mogen wij je vragen om ons de reden van je vertrek te laten weten? We willen graag alles in het werk stellen om je als klant tevreden te houden.

Als je toch zeker bent van je besluit, kan je een mail sturen naar info@primagaz.be of een aangetekende brief sturen om je contract te beëindigen. Vermeld hierbij zeker je unieke klantnummer en leveringsadres. Je kan deze brief richten aan:

Primagaz NV
Kanaalweg 87
3980 Tessenderlo
 

Heb je een overeenkomst op afstand afgesloten en wens je deze te herroepen? Vul dan het formulier voor herroeping in en stuur het naar ons terug.

Andere veelgestelde vragen

Op welke manieren kan ik Primagaz contacteren?

Primagaz streeft ernaar je zoveel mogelijk middelen aan te reiken, zodat je ons altijd kan bereiken:

  • Via telefoon: 013/61.82.00
  • Via e-mail: info@primagaz.be
  • Via het contactformulier
  • Via Facebook

Lees meer .

Wat is MijnPrimagaz?

Met MijnPrimagaz biedt Primagaz je een online platform dat volledig op je behoeften is gebouwd. Mits eenvoudige registratie kan je al je propaangas gerelateerde zaken online regelen. Van het bekijken van facturen en netto gasprijzen, het wijzigen van je persoonlijke gegevens, tot het plaatsen van een nieuwe bestelling.
Op deze manier is Primagaz in staat je als klant altijd en overal te bedienen.
Bijkomende informatie en registratie is mogelijk op het online klantenportaal MijnPrimagaz.
Lees meer .

Ik heb een klacht. Hoe wordt deze behandeld?

Ondanks het feit dat alle medewerkers van Primagaz hun uiterste best doen om alles feilloos te laten verlopen, kan het toch zijn dat je ontevreden bent over onze diensten. Primagaz ziet je klacht als een mogelijkheid om dingen te verbeteren.
We stellen het daarom op prijs als je je klacht communiceert via het online klachtenformulier, via mail of telefonisch (013/61.82.00). De klantendienst van Primagaz streeft er steeds naar je binnen 24 uur te contacteren in verband met je klacht. Het kan zijn dat we op dat moment de beste oplossing nog niet hebben gevonden, maar we informeren je hier graag over.
Lees meer .

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

Je kan de algemene voorwaarden van Primagaz hier raadplegen.