Doorgaan naar artikel

Nog een lege Primagaz-gasfles in huis? Lees hier wat je moet doen.

Ga terug naar het overzicht

27/05/2021

Was alles maar zo makkelijk als EasyBlue voor je gasbarbecue!

Barbecue op gas met biopropaan
Gril wanneer je maar wil met een gasbarbecue en EasyBlue van Primagaz. In geen tijd geniet je van de lekkerste grillgerechten, mét behoud van die typische barbecuesmaak en dito sfeer. Maar welke gasfles kies je? De EasyBlue PLUS (6kg) en EasyBlue XL (9,5kg) met 20% Futuria Propaan van Primagaz zijn veilig, licht en beter voor het milieu. Met een gasbarbecue en EasyBlue-gasfles is het feestje dus nooit veraf!

Makkelijk en snel

Een gasbarbecue staat gelijk aan het ultieme gebruiksgemak. Je hoeft enkel de gasfles aan te sluiten en binnen de 15 minuten ben je aan het grillen. Een EasyBlue-gasfles aansluiten gaat ook heel eenvoudig. Wil je weten hoe? Bekijk dan zeker deze video

Met een gasbarbecue kan je de temperatuur heel makkelijk regelen en constant houden. Sommige gasbarbecues beschikken over meerdere warmtezones, waardoor je verschillende gerechten tegelijk elk op hun ideale temperatuur kunt bereiden. In geen tijd geniet je van de lekkerste grillgerechten, mét behoud van die typische barbecuesmaak.

Ook het rooster van een gasbarbecue na gebruik schoonmaken is erg makkelijk. Verwijder de grove etensresten, sluit het deksel en zet je barbecue vervolgens een tiental minuten op de hoogste stand. Daarna even schoonborstelen en hij is er weer klaar voor. De gasbranders moet je af en toe reinigen.


Licht, veilig en handig

De EasyBlue PLUS (6kg) en EasyBlue XL (9,5kg) met 20% Futuria Propaan van Primagaz zijn ideaal voor je gasbarbecue. Deze gasflessen zijn gemaakt van lichtgewicht staal en hebben een ergonomische handgreep uit kunststof. Hierdoor zijn ze licht en dus makkelijk op te tillen, maar ook sterk en dus veilig.

Een lege EasyBlue-gasfles inruilen gaat dan weer erg eenvoudig bij gashandelaars, doe-het-zelfzaken, tuincentra en kampeerwinkels dankzij het statiegeldsysteem. Je hoeft dus geen pasjes, waarborgkaarten of aankoopbewijzen te bewaren.

 

Milieuvriendelijk

Een gasbarbecue is op zich al een vrij milieuvriendelijke keuze, omdat er geen rookontwikkeling ontstaat. Gas brandt schoon en levert nauwelijks luchtvervuilende stoffen op. Met Futuria Propaan van Primagaz zet je nog een stap verder. Futuria Propaan is een hernieuwbare energie die geproduceerd wordt uit 100% duurzame grondstoffen, zoals plantaardige oliën en restafval. De prestaties zijn gelijk aan die van traditioneel propaan, maar de uitstoot van CO2 en fijnstof ligt veel lager. EasyBlue met 20% Futuria Propaan is geschikt voor elke gasbarbecue.

Gasbarbecue met EasyBlue-gasflessen

Veelzijdig

De EasyBlue-gasflessen kun je natuurlijk nog voor diverse andere toepassingen gebruiken. Wil je na je heerlijke barbecue nog lekker lang genieten op je terras? Dan is een terrasverwarmer op propaangas ideaal. Trek je er graag op uit met de tent, caravan of mobilhome? Dan kun je comfortabel koken en verwarmen met de EasyBlue-gasflessen van Primagaz. Je tuin en terras onkruidvrij maken lukt dan weer in een mum van tijd én op een milieuvriendelijke manier met een onkruidbrander en EasyBlue-gasfles.

Gebruik onze handige gasflessenconfigurator als je niet weet welke gasfles je juist nodig hebt. Of neem een kijkje in ons volledig assortiment

Vind een verdeler in je buurt

EasyBlue-gasflessen zijn verkrijgbaar bij heel wat verkooppunten in België. Via onze dealer locator vind je makkelijk een verkooppunt bij jou in de buurt.

Nog een lege Primagaz-gasfles in huis?
Breng je lege gasfles binnen en ontvang statiegeld