Doorgaan naar artikel

Nog een lege Primagaz-gasfles in huis? Lees hier wat je moet doen.

Ga terug naar het overzicht

Industrieel bakken

Propaangas biedt zekerheid aan rolluikspecialist

Industriële lakinstallatie op propaangas
Tijdens hun productieprocessen gebruikt rolluikspecialist Logiplast een lakinstallatie en een bakoven. Het vinden van een betrouwbare energiebron om deze aan te drijven was voor hen essentieel.

Logiplast is een dochterbedrijf van Schelfhaut uit Dendermonde en is gespecialiseerd in de assemblage van rolluiken voor nieuwbouw- en renovatiewoningen, voor semi-industriële toepassingen en voor afsluitingen van magazijnen, winkelcentra enzovoort.

Nood aan een betrouwbare energieoplossing

De belangrijkste troeven van Logiplast zijn hun korte levertermijnen en het kunnen tegemoetkomen aan de speciale kleurwensen van hun klanten. Om deze voordelen te garanderen heeft Logiplast zich uitgerust met een lakinstallatie en een bijhorende bakoven. Het bakken vraagt heel veel energie en tijdelijk zonder energie vallen is geen optie. Het vinden van een energieoplossing en een energiepartner die aan deze eisen voldoen, was dus essentieel.

De voordelen van propaangas van Primagaz

Logiplast bevindt zich in Bertrix, in het hart van de Belgische Ardennen. “Onze vestiging is gelegen in een industriezone waar er geen aardgasaansluiting mogelijk is", vertelt technisch directeur Brice Laporte. "Na het afwegen van alle voor- en nadelen van propaan en mazout kozen we voluit voor propaan omwille van de lage investeringsgraad en het ecologische aspect. Primagaz is dé propaanspecialist en daardoor een betrouwbare energiepartner voor ons.”

"Primagaz is dé propaanspecialist en daardoor een betrouwbare energiepartner voor ons."

BRICE LAPORTE
Technisch directeur Logiplast

Wil jij ook weten wat propaan kan betekenen voor jouw onderneming?

Poederlakinstallatie
Tank Logiplast