Een installatie die aan al je wensen voldoet

Het Primagaz-systeem is flexibel en past zich aan elke situatie aan. Zo is er een oplossing voor elke woning, of het nu een open of halfopen bebouwing is, een appartement of een woning waarin ook een zaak gevestigd is.

Wil je propaan gebruiken om je woning te verwarmen, om warm water te produceren of om gezellig te barbecue├źn? Net zoals jouw behoeften is ook propaan enorm veelzijdig - en zo ook de oplossingen van Primagaz. Onze gasadviseur komt graag bij je langs, luistert naar jouw wensen en geeft je vrijblijvend advies op maat. Daarnaast nemen wij ook de plaatsing en het onderhoud van jouw propaantank voor onze rekening.

Onze oplossingen

Kan je woning aansluiten?

Ontdek of propaan mogelijk is voor jouw woning

Benieuwd of jij thuis kan genieten van de voordelen van propaangas?

Sorry, an error occurred. Please try again

Interesse in (bio)propaan?

Onze gasadviseur licht je met plezier en geheel vrijblijvend de mogelijkheden en voordelen van propaan toe.

Beheer

Gasmeters

Beheer eenvoudig je verbruik

Text here

Er zijn verschillende manieren om de inhoud van je gastank te meten. Kies voor een inhoudsmeter rechtstreeks op je gastank, een afstandsmeter binnen in huis, of het volledig geautomatiseerde meetsysteem van Primagaz. Dit telemetriesysteem controleert automatisch het niveau van je gastank en verstuurt een signaal naar Primagaz wanneer de inhoud van de tank lager is dan 20%. Primagaz doet vervolgens de rest en regelt de levering. Zo ben jij vrij van alle zorgen!
Gasmeters worden op de hoofdgasleiding geplaatst en meten de verbruikte kubieke meters gas. Primagaz installeert de gasmeter in functie van jouw wensen. Zo kan je in gebouwen met meerdere wooneenheden aparte meters voorzien, zodat elke bewoner zijn verbruik individueel kan opvolgen en een aparte factuur krijgt. Ook voor woningen met gemengd verbruik kan een aparte meter worden geïnstalleerd, zodat er een duidelijk onderscheid is tussen het professionele en het privéverbruik.
Maak gebruik van de uitstekende service van Primagaz. Registreer je op het platform MijnPrimagaz en geniet van verschillende voordelen, zoals het 24u/24 kunnen ingeven van bestellingen, het raadplegen van je facturen en het ingeven van meterstanden. MijnPrimagaz houdt altijd rekening met de meest recente technologische ontwikkelingen. We houden je hiervan op de hoogte en informeren je over de mogelijkheden en updates van het platform.

Vraag vrijblijvend advies

Klaar voor propaan?

Ben je overtuigd van de voordelen van propaan en ontvang je graag een offerte op maat? Vul je gegevens in en onze gasadviseur neemt snel contact met je op.

Headline

Teaser Text

TextHeader
PopupText

Please fix all the error(s) and then submit the form.

Veelgestelde vragen

Nog vragen?

De verbruiksprijs van propaangas in bulk (tanks) is variabel en wordt bepaald door een programma-overeenkomst met de overheid. De meest actuele gasprijzen vind je hier.

De prijs van propaangas in gasflessen wordt niet bepaald door de overheid. Je informeert best bij je lokale verdeler naar zijn actuele prijs.

Enkele dagen na de ondertekening van je nieuwe contract bij Primagaz, contacteren wij je om een afspraak in te plannen voor de levering en plaatsing van je nieuwe propaangastank. Indien je contractvrij bent, hanteert Primagaz een gemiddelde leveringstermijn van gemiddeld 4 weken voor een bovengrondse gastank en gemiddeld 6 weken voor een ondergrondse gastank. Deze leveringstermijn gaat in na de betaling van het voorschot.
In de dealer locator vind je het dichtstbijzijnde Primagaz-verkooppunt.