Propaan op maat van iedereen

Een energiebron die niet alleen duurzaam, maar ook nog eens veilig en comfortabel is: geen wonder dat je benieuwd bent welke oplossingen propaan allemaal te bieden heeft. 

Propaan biedt een waaier aan voordelen, en die voordelen willen we niemand ontzeggen. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat iedereen, ongeacht zijn woning of wensen, kan genieten van propaangas. Je kiest een installatie die het beste aansluit op jouw situatie, daarna doen wij de rest. Zelfs je verbruik in de gaten houden is enorm eenvoudig!

De juiste installatie voor elke situatie

Welke oplossing past het beste bij jou?

Ontdek of propaan mogelijk is voor jouw woning

Benieuwd of jij thuis kan genieten van de voordelen van propaangas?

Sorry, an error occurred. Please try again

Interesse in (bio)propaan?

Onze gasadviseur licht je met plezier en geheel vrijblijvend de mogelijkheden en voordelen van propaan toe.

Houd eenvoudig je verbruik in de gaten

Gasmeters

Zo maken wij jou het leven makkelijker

Om altijd te weten hoeveel gas er nog in je tank zit, hebben we verschillende meetsystemen ter beschikking. Je kan kiezen tussen een inhoudsmeter rechtstreeks op je gastank, een meter binnen in huis die verbonden is met je tank, of een volledig geautomatiseerd meetsysteem. Dit telemetriesysteem controleert automatisch het niveau van je gastank en verstuurt een signaal naar Primagaz wanneer de inhoud van de tank lager is dan 20%. Wij doen vervolgens de rest en regelen de levering. Zo ben jij vrij van alle zorgen!

Op de hoofdgasleiding worden gasmeters geplaatst die de verbruikte kubieke meters gas meten. Wij installeren deze gasmeters in functie van jouw wensen. Zo kan je in gebouwen met meerdere wooneenheden aparte meters voorzien, zodat elke bewoner zijn verbruik individueel kan opvolgen en een aparte factuur krijgt. Ook voor woningen met gemengd verbruik kan een aparte meter worden geïnstalleerd, zodat er een duidelijk onderscheid is tussen het professionele- en het privéverbruik.

Door je te registreren op MijnPrimagaz geniet je van heel wat voordelen. Je kan hier 24u/24 bestellingen plaatsen, je facturen raadplegen en je meterstanden ingeven. Bovendien houdt MijnPrimagaz altijd rekening met de nieuwste technologische ontwikkelingen. We houden je hiervan op de hoogte en informeren je over de mogelijkheden en updates van het platform.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Klaar voor propaan?

Ben je overtuigd van de voordelen van propaan en ontvang je graag een offerte op maat? Vul je gegevens in en onze gasadviseur neemt snel contact met je op.

Headline

Teaser Text

TextHeader
PopupText

Er zijn één of meerdere velden incorrect ingevuld. Gelieve deze te corrigeren.

Nog vragen?

De verbruiksprijs van propaangas in bulk (tanks) is variabel en wordt bepaald door een programma-overeenkomst met de overheid. De meest actuele gasprijzen vind je hier.

De prijs van propaangas in gasflessen wordt niet bepaald door de overheid. Je informeert best bij je lokale verdeler naar zijn actuele prijs.

Enkele dagen na de ondertekening van je nieuwe contract bij Primagaz, contacteren wij je om een afspraak in te plannen voor de levering en plaatsing van je nieuwe propaangastank. Indien je contractvrij bent, hanteert Primagaz een gemiddelde leveringstermijn van gemiddeld 4 weken voor een bovengrondse gastank en gemiddeld 6 weken voor een ondergrondse gastank. Deze leveringstermijn gaat in na de betaling van het voorschot.
In de dealer locator vind je het dichtstbijzijnde Primagaz-verkooppunt.