Primagaz heeft een maatschappelijke taak als brandstofleverancier en blijft voor jou klaarstaan. Hierbij stellen we de veiligheid en gezondheid van klanten en collega’s voorop. Lees meer over ons beleid en de mogelijke impact naar aanleiding van het Corona-virus.

Download de inhoudsmeter-app Primagaz EasyBlue™
Meet de inhoud van je gasfles met je smartphone

Download voor iOS
Download voor Android

Nooit meer zonder gas.

Laat je nooit meer verrassen door een lege gasfles. Met de inhoudsmeter-app Primagaz EasyBlueTM meet je makkelijk met je smartphone hoeveel gas er nog in je EasyBlue™-fles zit. Zo weet je meteen hoe lang je nog kan barbecueën, koken, verwarmen, ...

Is je gasfles bijna leeg? Dan wijst de app je meteen de weg naar je dichtstbijzijnde Primagaz-verdeler. En zelfs BBQ-recepten, BBQ-tips en muziek vind je vingervlug terug in de app. Laat die feestjes en campingtrips maar komen!

Download nu de inhoudsmeter-app Primagaz EasyBlueTM app voor iOS of Android.


EasyBlue™ PLUS en XL: de handigste gasflessen voor camping, keuken, terras en boot

Klein, licht en superhandig

De robuuste, ergonomische handgreep uit kunststof maakt de lichtgewicht stalen gasfles met compacte afmetingen nog makkelijker om te dragen.

Voor elk seizoen

Strenge winter? De lichtgewicht stalen fles garandeert een goede verdampingscapaciteit waardoor deze ook bij koude temperaturen blijft werken.

Geen gedoe met aankoopbewijzen

Primagaz heft statiegeld, je hoeft dus geen pasjes, waarborgkaarten of andere aankoopbewijzen meer te bewaren.

Onmisbare app

Meet de resterende inhoud van je gasfles, ontdek interessante promo’s, lekkere recepten, een leuke playlist en vind de dichtstbijzijnde EasyBlue™-verkooppunten.
Easyblue plus bio

EasyBlue PLUS

Biopropaan DIN-aansluiting

EasyBlue XL

Biopropaan DIN-aansluiting

Nog geen EasyBlue™-fles in huis gehaald?

Niet zeker of EasyBlue™ de beste oplossing is voor jouw situatie?