Biopropaan

Gas wordt groen.

Kies samen met Primagaz voor biopropaan, 100% geproduceerd uit duurzame grondstoffen.

Ontvang vrijblijvend advies
Download infobrochure

Maak jij je bedrijf duurzamer met biopropaan?

Biopropaan garandeert je alle voordelen van aardgas, zonder dat je op het aardgasnetwerk hoeft aangesloten te zijn. Bovendien wordt deze energiebron voor 100% geproduceerd uit duurzame grondstoffen – van restafval tot hernieuwbare plantaardige oliën. Je bedrijf zal dus de CO2-uitstoot drastisch verlagen ten opzichte van andere fossiele branstoffen. Maar biopropaan heeft nog tal van ecologische én economische voordelen.

De belangrijkste voordelen van biopropaan:

  • Tot 80% minder CO₂-uitstoot
  • Geen enkele aanpassing nodig aan bestaande gasinstallatie
  • Veilig en EU-conform
  • Hoog rendement
  • Ook mogelijk in combinatie met traditioneel propaangas
  • Exclusief in Europa

Interesse in biopropaan?

Onze gasadviseur licht je met plezier en geheel vrijblijvend de mogelijkheden en voordelen van propaan toe.

Wat is Biopropaan?

Vanaf 2018 is Primagaz de exclusieve leverancier van Biopropaan in Europa. Maar wat is biopropaan nu exact? BioLPG, oftewel biopropaan, is een bijproduct van biodiesel en wordt voor 100% geproduceerd uit duurzame grondstoffen, deze zijn een mix van afval- en reststoffen en hernieuwbare plantaardige oliën. Biopropaan doet het op vlak van CO₂-uitstoot dus nog beter dan propaangas en vermindert de CO₂-uitstoot tot 80%. Het wordt dus met reden de energie van de toekomst genoemd. in field]

Waarom kiezen voor Primagaz?

Je CO₂-uitstoot reduceren begint bij deskundige begeleiding. Als exclusieve leverancier van biopropaan in Europa en marktleider voor propaangas in de Benelux is Primagaz jouw partner voor betrouwbare energie. Complexe dossiers worden eenvoudig verwerkt dankzij onze technische kennis, zodat we elk bedrijf een oplossing op maat kunnen bieden.

Betrouwbaar en veilig jouw productieproces aandrijven

Biopropaan is een betrouwbare energiebron voor de verwarming in je bedrijf of het aandrijven van machines en productieprocessen. Je kan eenvoudig en nauwkeurig het debiet aanpassen aan jouw noden. Dankzij het geautomatiseerd meetsysteem van Primagaz ontvang je tijdig en 7 dagen op 7 een nieuwe voorraad. Zo kan zelfs tijdens een elektriciteitspanne je bedrijf verder blijven draaien.

Bekijk dit filmpje over het productieproces van biopropaan en ontdek de vele voordelen voor je bedrijf.

 

Vraag vrijblijvend advies

Klaar voor biopropaan?

Ben je overtuigd van de voordelen van biopropaan en ontvang je graag een offerte op maat? Vul je gegevens in en onze gasadviseur neemt snel contact met je op.

Headline

Teaser Text

TextHeader
PopupText

Er zijn één of meerdere velden incorrect ingevuld. Gelieve deze te corrigeren.