Wilde Westen V2

Voelt de energiemarkt soms als het Wilde Westen?

Kies voor zekere en betaalbare energie met propaan.

Haalbaar en betaalbaar

Minder impact op het milieu dan stookolie, minder duur om te installeren dan een warmtepomp en geen zorgen meer over je afrekening.

Propaangas biedt dezelfde mogelijkheden als stookolie en aardgas, maar met een comfortabele prijs, ook als je niet bent aangesloten op het aardgasnet. Benieuwd naar de vele voordelen van een installatie op propaangas? Wij lijsten ze hieronder even voor je op.

Waarom propaan?

Kiezen voor propaan van Primagaz is kiezen voor: 

Met propaangas kan je verwarmen, warm water produceren, koken en zelfs je zwembad verwarmen. Of je nu in een vrijstaande woning, een halfopen bebouwing of een appartement woont: voor elke situatie is er een oplossing mogelijk met de bovengrondse en ondergrondse gastanks. Primagaz regelt de installatie van je propaantank van A tot Z. Momenteel profiteer je zelfs van een gratis installatie!
Niet alleen is een gasketel goedkoper in onderhoud en aankoop dan een mazoutketel, maar bovendien geniet je van een stabiele en gereguleerde gasprijs. In tegenstelling tot stookolie, elektriciteit en aardgas geldt er een maximumprijs voor propaangas die door de overheid wordt bepaald en die de leveranciers niet mogen overschrijden. 
Dankzij onze ruime voorraden en een uitgebreid netwerk van regionale leveranciers kan Primagaz de levering van propaan garanderen over heel België. Propaangas biedt je niet alleen leverzekerheid, maar ook onafhankelijkheid. Je beslist namelijk zelf wanneer je gas bestelt (zodra je tankinhoud onder 35% zit) en hoe je betaalt (vb. met gespreide betaling).
Propaangas stoot 20% minder CO2 uit dan stookolie, en zelfs 70% minder als je kiest voor Futuria Propaan. Propaan stoot ook minder fijnstof uit dan hout- en pelletkachels. Bovendien loop je geen risico op lekken die de bodem kunnen verontreinigen en de hoge saneringskosten die daarbij komen kijken. Met propaangas ben je ook klaar voor de toekomst. Zo kan een gascondensatieketel duurzaam worden gecombineerd met een hybride warmtepomp of andere hernieuwbare energiebronnen.  
Een warmtepomp is redelijk prijzig en is op zichzelf niet altijd een rendabele keuze voor renovaties. Want om een efficiënte en betaalbare werking te kunnen garanderen zijn een goede isolatie, voldoende zonnepanelen en een verwarmingssysteem op lage temperatuur onontbeerlijk. Dankzij een hybride warmtepomp met propaan kunnen de eigenaars van deze woningen ook een haalbare en betaalbare stap zeggen naar een verduurzaming van hun energieverbruik, zonder afhankelijk te zijn van het elektriciteitsnet.

Vraag vrijblijvend advies

Ik wil gecontacteerd worden.

Ben je klaar voor propaan? Vul dan je gegevens in en we bellen je op om vrijblijvend een offerte op maat op te stellen.

Headline

Teaser Text

TextHeader
PopupText

Er zijn één of meerdere velden incorrect ingevuld. Gelieve deze te corrigeren.

Even geduld...

Zoek je een geschikte oplossing voor je bedrijf?