Doorgaan naar artikel
Wilde Westen V2

Voelt de energiemarkt soms als het Wilde Westen?

Kies voor zekere en betaalbare energie met propaan.

Haalbaar en betaalbaar

Kiezen voor propaan is kiezen voor een duurzaam alternatief aan een stabiele prijs. 

Want propaan is een energiebron met minder impact op het milieu dan stookolie, die verder ook minder duur is om te installeren dan een warmtepomp en je geen kopzorgen geeft over je afrekening. Daarnaast biedt propaangas exact dezelfde mogelijkheden als stookolie en aardgas, maar met een comfortabele prijs, ook als je niet bent aangesloten op het aardgasnet. Ontdek de vele voordelen van een installatie op propaangas hieronder. Zoek je een geschikte oplossing voor je bedrijf? Ontdek propaan voor professionals.

Waarom propaan?

Kiezen voor propaan van Primagaz is kiezen voor: 

Met propaangas kan je verwarmen, warm water produceren, koken en zelfs je zwembad verwarmen. Of je nu in een vrijstaande woning, een halfopen bebouwing of een appartement woont: voor elke situatie is er een oplossing mogelijk met de bovengrondse en ondergrondse gastanks. Primagaz regelt de installatie van je propaantank van A tot Z. Momenteel profiteer je zelfs van een gratis installatie! Heb je propaan nodig voor je gashaard? Dan raden we onze gasflessen aan.
Niet alleen is een gasketel goedkoper in onderhoud en aankoop dan een mazoutketel, maar bovendien geniet je van een stabiele en gereguleerde gasprijs. In tegenstelling tot stookolie, elektriciteit en aardgas geldt er een maximumprijs voor propaangas die door de overheid wordt bepaald en die de leveranciers niet mogen overschrijden. 
Dankzij onze ruime voorraden en een uitgebreid netwerk van regionale leveranciers kan Primagaz de levering van propaan garanderen over heel België. Propaangas biedt je niet alleen leverzekerheid, maar ook onafhankelijkheid. Je beslist namelijk zelf wanneer je gas bestelt (zodra je tankinhoud onder 35% zit) en hoe je betaalt (vb. met gespreide betaling).
Propaangas stoot 20% minder CO2 uit dan stookolie, en zelfs 70% minder als je kiest voor Futuria Propaan. Propaan stoot ook minder fijnstof uit dan hout- en pelletkachels. Bovendien loop je geen risico op lekken die de bodem kunnen verontreinigen en de hoge saneringskosten die daarbij komen kijken. Met propaangas ben je ook klaar voor de toekomst. Zo kan een gascondensatieketel duurzaam worden gecombineerd met een hybride warmtepomp of andere hernieuwbare energiebronnen.  
Een warmtepomp vergt best wat investering en is niet altijd de meest rendabele keuze voor renovaties. Want om een efficiënte werking te kunnen garanderen is een goede isolatie ontontbeerlijk. Dankzij een hybride warmtepomp met propaan kunnen de eigenaars van deze woningen ook een haalbare en betaalbare stap zeggen naar een verduurzaming van hun energieverbruik, zonder afhankelijk te zijn van het elektriciteitsnet.

Ik wil gecontacteerd worden.

Ben je klaar voor propaan? Vul dan je gegevens in en we bellen je op om vrijblijvend een offerte op maat op te stellen. Nu tijdelijk met gratis installatie.

* actievoorwaarden

Er zijn één of meerdere velden incorrect ingevuld. Gelieve deze te corrigeren.

Even geduld...

Zoek je een geschikte oplossing voor je bedrijf?