De switch van stookolie naar propaan.

Benjamin schakelde in zijn nieuwe woning over van stookolie naar propaangas en geniet nu van alle voordelen van gas. Ontdek waarom hij koos voor propaangas van Primagaz.

VIDEO: Bekijk het verhaal van benjamin

Het verhaal van Benjamin

Een jaar geleden verhuisde Benjamin van de stad naar het platteland om er zich met zijn gezin in de rustige, groene omgeving te vestigen. In het huis stond nog een oude stookolieketel, die hij meteen wou vervangen door een gasketel. Maar de nieuwe woning van Benjamin was niet aangesloten op het aardgasnetwerk.
 
Op een dag hoorde Benjamin toevallig een radiospot van Primagaz, die hem vertelde dat je ook zonder aardgasaansluiting toch kan genieten van alle voordelen van gas.

Door de oude stookolieketel te vervangen winnen we heel wat plaats en hebben we geen last meer van de geur en het lawaai.
Benjamin

"Snelle installatie door Primagaz, alle comfort voor ons"

Benjamin maakte via primagaz.be een afspraak met een expert, die hem de verschillende mogelijkheden voor zijn specifieke situatie uitlegde. Benjamins keuze viel uiteindelijk op het esthetische voordeel van een ondergrondse tank, waarbij je enkel het deksel ziet. En dankzij de afstandslezer in de garage kan hij binnen op elk moment aflezen hoeveel gas er nog in zijn tank zit.

“Primagaz heeft de volledige installatie gedaan. Sindsdien gebruiken we nu gas voor verwarming, warm water en voor het kookvuur.” vertelt Benjamin. “Vanaf het eerste contact heeft Primagaz alles heel professioneel opgevolgd. En ook gas bestellen gaat erg vlot. Ik bestel gewoon online van zodra het volume onder de 20% zit. Ik hoef zelfs niet thuis te blijven voor de levering.”Klaar voor propaan?

Ben je overtuigd van de voordelen van propaan en ontvang je graag een offerte op maat? Vul je gegevens in en onze gasadviseur neemt snel contact met je op.

Headline

Teaser Text

TextHeader
PopupText

Er zijn één of meerdere velden incorrect ingevuld. Gelieve deze te corrigeren.